Facebook maakt iOS-app sneller en laat fotoalbums kiezen

Facebook heeft een update voor de iOS-app uitgebracht. De app laadt de tijdlijn en de nieuwsfeed veel sneller en biedt de mogelijkheid om een album te kiezen bij het uploaden van een foto naar Facebook.

facebook-icoonFacebook heeft een kleine update voor de Facebook-app voor iOS uitgebracht. De app laadt de tijdlijn en de nieuwsfeed voortaan nog sneller, waarbij de tijdlijn compleet opnieuw is geprogrammeerd. Op je iPhone zou deze nu supersnel moeten openen. Ook heeft Facebook de mogelijkheid toegevoegd om bij het uploaden van een foto voortaan te kiezen in welk album het moet terecht komen.


De kleine update heeft versienummer 5.3 gekregen. Facebook bracht vannacht bovendien een compleet herschreven Facebook 2.0-app voor Android uit. Over de iOS-versie van Facebook werd lange tijd geklaagd dat de app veel te traag was. Dat had te maken met het gebruiken van webviews – iets wat in een latere versie van de app werd afgeschaft. Wellicht maakt deze update de app nu iets beter te pruimen. Helemaal ideaal is de app nog niet, want gebruikers geven het een gemiddelde waardering van 3 sterren.

Downloaden: Facebook (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2012, 7:00
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.