‘Facebook iPhone-app gaat vanaf maart advertenties tonen’

De iPhone-app van Facebook zou vanaf maart reclameberichten gaan tonen. Dit beweren twee anonieme bronnen tegenover het persbureau Bloomberg.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Facebook Sponsored StoriesPersbureau Bloomberg beweert dat Facebook in maart reclame gaat toevoegen in de mobiele apps van het sociale netwerk. Ook de iPhone- en iPad-app van Facebook zullen waarschijnlijk met deze verandering te maken krijgen. Onder andere de ‘Sponsored Stories’ die je op de Facebook-site kunt vinden, zouden in de nieuwesfeed van de mobiele apps worden getoond.

Bloomberg baseert zich op twee bronnen betrokken bij Facebook, die zich liever niet kenbaar willen maken omdat de plannen nog niet zijn onthuld. Op het moment bevat de iOS-app van Facebook geen reclame. Gezien de app ook gratis is, lijkt de sprong naar een reclamemodel niet heel vreemd.

Facebook zelf heeft nog niet gereageerd op de beweringen. Zolang er nog niks officieel is aangekondigd, bestaat er een kans dat de plannen worden uitgesteld of zelfs van tafel worden geveegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2014, 23:31
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.