Call of Duty: Black Ops Zombies nu voor iPhone verkrijgbaar

De first person shooter Call of Duty: Black Ops Zombies is eindelijk voor de iPhone, iPod touch en iPad in Nederland en België verkrijgbaar. In het spel overleef je offline of online zo lang mogelijk tegen hordes van nazi-zombies.

Call of Duty Black Ops Zombies Kino der Toten iPhone iPod touchHet schietspel Call of Duty: Black Ops Zombies is twee weken na de Amerikaanse release eindelijk ook in Nederland en België voor de iPhone, iPod touch en iPad beschikbaar. In de zogenaamde first-person shooter neem je het offline of met maximaal vier man online op tegen zombies die blijven afkomen op een gebouw. De spelers zitten in dat gebouw en moeten zoveel mogelijk rondes van zombies af weten te slaan. Ondertussen dienen ook de verwoeste ingangen die de ondoden hebben gemaakt, gerepareerd te worden.

De zombiemodus was een extra van Call of Duty: Black Ops voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Dat is het één na laatste deel van de langlopende, succesvolle schietreeks die begon in de Tweede Wereldoorlog en onder de noemer Modern Warfare verder ging in de nabije toekomst. De zombie-modus hint qua setting naar de Tweede Wereldoorlog. De naam van het level is Duits, Kino der Toten, en dat is een verlaten, semi-verwoest landhuis waarin de zombies nazi-outfits dragen. Call of Duty Dead Ops Arcade iPhone iPod touch iPadOm je voor te bereiden op de volgende vlaag zombies, dien je de door zombies verwoeste deuren en ramen te repareren met houten balken. Ondertussen kan je ook betere wapens kopen om je te weren tegen de steeds snellere en stuggere zombies. Na een paar overleefde rondes kan je nieuwe gedeeltes van het gebouw betreden om daar proberen te overleven. Daar liggen dan eveneens weer betere wapens.

Black Ops Zombies bestaat uit twee gedeelten die je beide online tot en met vier personen kan spelen. De hoofdmodus met de zonet genoemde omgeving, laat zich besturen vanuit jouw personen. Je ziet een wapen in beeld en loopt met een linker stick en kijkt met een rechter. Je kan er ook voor kiezen om te swipen om te kijken, of de iPhone te kantelen om te kijken. Het andere speltype heet Dead-Ops Arcade en bestuurt van bovenaf. Het is een veel sneller spelletje waarin je de zombies niet op je af laat komen, maar zelf op de zombies af gaat.

De meest bijzondere eigenschap aan Black Ops Zombies, is dat je online de beschikking hebt over Voice Chat. Zo kan je pratend communiceren met je teamgenoten. Over waar de zombies je nu weer te grazen hebben genomen bijvoorbeeld, of dat je medespeler beter een andere deur had kunnen openen om te overleven…

Downloaden: Call of Duty: Black Ops Zombies (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 december 2011, 11:22
Categorie Games
Onderwerpen call of duty, first person shooter, schietspel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.