Facebook-app krijgt update: omslagfoto wijzigen vanuit iPhone-app

Facebook heeft een update van de iPhone-app uitgebracht. Die brengt verbeteringen in groepsgesprekken en de mogelijkheid om onderweg je omslagfoto (cover) te wijzigen.

omslagfotoDe Facebook-app heeft vanavond een update gekregen. Het is vanaf nu mogelijk om onderweg je omslagfoto (coverfoto) te wijzigen vanuit de app. Je maakt een nieuwe omslagfoto of kiest er eentje vanuit je filmrol. Dit laatste werkt alleen op de iPhone, niet op de iPad. Voorheen had je aparte apps van derden nodig, om het achtergrondje vanaf de iPhone te kunnen wijzigen. Facebook Timeline Cover Images was bijvoorbeeld zo’n app. Na het installeren van de update tik je op je eigen omslagfoto en je krijgt vervolgens de opties: Omslagfoto bekijken, Kiezen uit bibliotheek of Foto maken.

In de vernieuwde app zitten ook nieuwe functies voor groepsberichten. Je kunt met minder tikken een groepsbericht beginnen. Ben je eenmaal een groepsgesprek begonnen, dan kun je deze makkelijker terugvinden door het gesprek een naam te geven.

Downloaden: Facebook (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2013, 20:56
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.