Facebook-app krijgt eindelijk Delen-knop in Nederlandse versie

De officiële Facebook-app heeft een update gekregen, waarbij de knop Delen eindelijk aanwezig is in de Nederlandse versie van de app. Facebook heeft ook nieuwe knoppen om te liken en reageren.

facebook icoonDe officiële Facebook-app heeft vanavond een update gekregen. Nieuw voor Nederlandse gebruikers is dat de knop Delen eindelijk onder berichten aanwezig is. De knop was al eerder ingevoerd in de Facebook-app, maar was alleen voor Engelstalige gebruikers te zien. Waarom de functie nog ontbrak in de Nederlandse versie van de app, was wat onduidelijk, maar je kon het wel omzeilen: door de taal van de iPhone op Engels in te stellen. Maar lang niet iedereen zal die moeite hebben genomen. De update van Facebook meldt ook dat je met vernieuwde knoppen gemakkelijker berichten kunt leuk vinden en reageren op berichten.

Voor Amerikaanse en Canadese gebruikers bood de update van vanavond nog een andere vernieuwing: iedereen kan nu gratis telefoongesprekken met anderen voeren via de Facebook-app. Voorheen bood Facebook het alleen via de Facebook Messenger-app aan. De telefoonfunctie is nog niet in Europa beschikbaar.

Downloaden: Facebook (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2013, 23:48
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.