KLM gaat iOS-game uitbrengen: beheer je eigen luchtvaartmaatschappij

KLM gaat een eigen iOS-game uitbrengen. Je moet een eigen luchtvaartmaatschappij aansturen en een netwerk van internationale vluchten in de lucht houden.

klm game iosLuchtvaartmaatschappij KLM gaat een eigen game uitbrengen, zo valt te lezen op de website van KLM. Het lijkt te gaan om een time management-game à la Diner Dash: in de game ga je je eigen luchtvaartmaatschappij aansturen, waarbij je een internationaal netwerk van vluchten draaiend moet zien te houden. “We denken dat daden luider spreken dan tweets”, meldt KLM. “We laten je liever ervaren hoe uitdagend het is om een luchtvaartmaatschappij draaiend te houden, dan erover te vertellen”. De game zal gratis beschikbaar worden gesteld.

Een naam is nog niet bekendgemaakt en onderstaande trailer geeft ook weinig weg van de omvang en diepte van de game. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op de webpagina van KLM, om op de hoogte te worden gebracht. De game komt dit voorjaar beschikbaar. Op de Facebook-pagina van KLM lijkt de game al behoorlijk in de smaak te vallen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 februari 2013, 12:56
Categorie Games
Onderwerpen klm, vliegtuig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.