Update Call of Duty Elite laat je prestaties vergelijken

De Call of Duty Elite iOS-app heeft een update gekregen, waardoor het voortaan mogelijk is om prestaties met vrienden te vergelijken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Call of Duty EliteCall of Duty-spelers met een iPhone of iPad kunnen voortaan ook hun prestaties vergelijken met die van vrienden. De Call of Duty Elite-app heeft namelijk een update gekregen, die het mogelijk maakt om leaderboardstatistieken naast elkaar te zetten. Ook is het na de update mogelijk om je voortgang bij Challenges en Clan Operations bij te houden.
De Call of Duty Elite-app maakt het al een tijdje mogelijk om je online statistieken en voortgang vanaf je iPhone te bekijken. De dienst begon als een betaalde toevoeging op Call of Duty, maar werd later gratis. In november kreeg de app nog een grote 2.0-update, die het mogelijk maakt om ook je Black Ops 2-bezigheden bij te houden.

Je kunt Call of Duty Elite gratis in de App Store downloaden. Om de app te gebruiken moet je alleen wel minstens één van de meest recente Call of Duty-spellen (Modern Warfare 3 of Black Ops 2) spelen. Anders zijn er immers geen statistieken om in de app te bekijken.

Downloaden: Call of Duty Elite (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2013, 23:06
Categorie Games
Onderwerp call of duty

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.