iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Facebook App Center officieel van start met 600 apps

Facebook App Center is officieel gestart. Op de desktop en in de mobiele app krijg je aanbevelingen voor apps die een koppeling hebben met Facebook, zoals Pinterest en Draw Something. Via een linkje kun je de apps naar je mobiele telefoon sturen.

facebook app center iphoneGisteren lekten er nog screenshots en vandaag is het officieel gestart: Facebook App Center. Het sociale netwerk laat voortaan aanbevolen iPhone-apps met Facebook-koppeling zien. App Center is aan de linker zijbalk te zien als je Facebook in je desktopbrowser bezoekt. In de mobiele versie van de app is App Center ook te zien. Je krijgt persoonlijke aanbevelingen, gebaseerd op je interesses. Om een app te downloaden klik je op de getoonde link, waarna je wordt doorgestuurd naar de App Store. Eigenlijk is Facebook App Center geen winkel; het is meer een lijst met aanbevelingen, waarbij je het aanschaffen van de apps nog steeds bij Apple zelf moet doen.

In Facebook App Center vind je apps zoals Pinterest en Nike+ GPS en games als Draw Something en Jetpack Joyride. Je kunt zien welke apps jouw vrienden gebruiken. Met de ‘Send to Mobile’-knop kun je interessante apps naar je mobiele telefoon sturen (iPhone of Android). Elke app is voorzien van screenshots en een omschrijving, zodat je meer informatie voorhanden hebt voordat je installeert. Volgens Facebook zijn het allemaal apps van hoge kwaliteit. Een tamelijk saai filmpje legt uit hoe het werkt:

App Center is niet meteen beschikbaar voor iedereen. Vandaag begint de uitrol in de VS en in de komende weken zal het beschikbaar komen voor iedereen.

facebook app center

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2012, 15:53
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen facebook, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.