Monsters Ate My Condo is Apple’s gratis app van de week

Apple biedt de komende week Monsters Ate My Condo aan als gratis app van de week. Het spel volgt Cut the Rope en Snapseed op in de nieuwe categorie binnen de App Store.

Monsters Ate My CondoHet iPhone-spel Monsters Ate My Condo is tot en met 14 juni gratis te downloaden, in verband met Apple’s App van de Week-actie in de App Store. Door verdiepingen van een snel groeiend gebouw aan de kant te vegen moet je etages met dezelfde kleur combineren. Aan beide kanten van het gebouw komen echter al snel monsters te staan, die je de juiste kleur verdiepingen moet voeren om ze tevreden te houden. Zo begint een ogenschijnlijk simpel match 3-spelletje dat het totaal anders aanpakt dan bijvoorbeeld Bejeweled.

Iedere week etaleert Apple één app als App van de Week in de App Store, waarna hij direct ook die hele week gratis te downloaden. Deze actie begon met Cut the Rope, waarvan zowel de iPhone- als de iPad-versie gratis te downloaden waren. Vervolgens werd ook de fotobewerker Snapseed afgeprijsd. Monsters Ate My Condo is de derde app in de reeks. We zagen het spel gisteren al opduiken in de koopjeshoek van de game-update.

Monsters Ate My Condo wist eind 2011 veel gamers te verbazen. Onder andere de industrie-site Gamasutra zette de game in hun top 5 beste mobiele spellen van dat jaar. In september wist de krankzinnigheid van het spel ons ook te verbazen.

Downloaden: Monsters Ate My Condo (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2012, 11:07
Categorie Games
Onderwerpen app van de week, monsters

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.