Eerste screenshots van iPad App Store onthuld

AppAdvice heeft al screenshots van de iPad App Store gevonden. De store ziet er grotendeels uit zoals we van de iPhone gewend zijn, maar de applicaties staan separaat vermeld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

app storeAppAdvice heeft een nuttige tipgever gevonden: nadat ze eerder al informatie over boeken en andere apps onthulden hebben ze nu de eerste screenshots van de iPad App Store. Het ziet er grotendeels hetzelfde uit als de iPhone App Store, met een onderdeel What’s Hot en Featured. Op dit moment staan er vooral iPhone-applicaties in de lijst, maar dat zal straks worden vervangen. Bovenin is een Coverflow-weergave van apps te zien (die wat uit proportie zijn). Bij de lijstjes met bestverkochte iPad-applicaties en meest gedownloade gratis iPad-applicaties kun je steeds 10 stuks van elk platform naast elkaar zien.

Via een knop onderaan elke pagina kun je wisselen tussen de iPhone- en iPad-apps.

ipad store

Ook bij het zoeken naar applicaties zie je duidelijk het onderscheid tussen iPhone- en iPad-applicaties: bovenin het lijstje verschijnen de iPad-apps en daaronder een apart lijstje met iPhone-apps. Bij elke applicatie zie je de bekende informatie, bijvoorbeeld op welk apparaat de applicatie werkt.

app store ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2010, 12:07
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.