Boxcar 2.0 pusht straks ook Facebook en e-mail

De ontwikkelaars van Boxcar hebben een forse update van hun applicatie bij Apple ingediend. Je kunt met Boxcar Twitter-replies en DM's naar de iPhone pushen en dat werkt met alle Twitter-clients. Straks werkt het ook met Facebook en e-mail.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

Boxcar 2.0De ontwikkelaars van Boxcar hebben een forse update van hun applicatie bij Apple ingediend. Boxcar kan op dit moment gebruikt worden om Twitter-replies en direct messages te pushen naar de iPhone. In tegenstelling tot sommige andere oplossingen werkt dit met alle Twitter-clients (al kan Boxcar niet alle clients automatisch openen om te reageren op de push-berichten). Boxcar 2.0 krijgt behoorlijk veel nieuwe functionaliteit. De ontwikkelaars beloven dat straks ook Facebook-berichten en e-mail gepusht kan worden met Boxcar.

Facebook-push is iets waar veel gebruikers op zitten te wachten. Facebook zelf biedt deze functionaliteit nog steeds niet aan. Hetzelfde geldt voor pushmail; er zijn nog maar weinig mailproviders die push ondersteunen op de iPhone. Met Boxcar is het niet nodig mail te forwarden naar speciale e-mailadressen. Interessant is dat de ontwikkelaars het mogelijk maken verschillende waarschuwingsgeluiden aan de verschillende diensten toe te kennen. Zo weet je altijd of je een nieuwe e-mail of een nieuw Facebook- of Twitter-bericht hebt ontvangen.

Downloaden: Boxcar (€ 2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2009, 13:00
Categorie Diensten
Onderwerpen app store, applicaties, e-mail, facebook, pushberichten, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.