Bandje maakt clip van jouw Instagram-foto’s

De indierock-band The Vaccines vraagt gebruikers van de iPhone-app Instagram op foto's te taggen met #vaccinesvideo zodat ze gebruikt kunnen worden in hun videoclip.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

The Vaccines maken clip met InstagramIndierock-bandje The Vaccines heeft een slim trucje bedacht om even vol in de belangstelling te staan: het roept gebruikers van Instagram op om foto’s in te sturen voor hun nieuwe videoclip. Gebruikers (wij dus) worden verzocht foto’s van de mensen, sfeer, bands en modder op muziekfestivals in beeld te brengen en te voorzien van de hashtag #vaccinesvideo. Een selectie daaruit wordt gebruikt voor hun videoclip bij het nummer Wetsuit.

Voor een band is het natuurlijk een goede zet. Niet alleen om zo even de aandacht van allerlei nieuwssites te vergaren, maar ook om de indruk te wekken dat al die mensen op festivals speciaal voor The Vaccines gekomen zijn. De muziek die je in de trailer van de actie hoort, komt natuurlijk van de band zelf:

Op de website van The Vaccines is te zien dat er behoorlijk wat foto’s worden getagd met de gevraagde hashtag. Ga jij ook voor een ‘frame of fame’?

Via SimplyZesty

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2011, 18:42
Categorieën Fotografie en video, Sociaal netwerken
Onderwerpen festival, instagram

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.