Google+ app voor iPhone nu beschikbaar (update)

Google+ iPhone app - Google heeft de officiële iPhone-app voor Google+ uitgebracht. Met deze app kun je je Stream bekijken, Huddle gebruiken voor messaging in een groep en berichten naar je eigen Kringen sturen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

google plusGoogle heeft zojuist de officiële Google+ app voor iPhone uitgebracht. Je kunt de app gratis downloaden en krijgt daarna toegang tot vrijwel alle functies die ook op de website te vinden zijn. Denk daarbij ook aan de Huddle-functie voor messaging binnen groepen, die je voorheen alleen op Android-toestellen kon gebruiken. Open je de app, dan krijg je een startscherm te zien met functies als Stream, Huddle, foto’s, jouw Kringen en je profiel. Een notificatie-tabblad stelt je op de hoogte van nieuwe berichten. Vanuit de app kun je allerlei berichten delen met je kringen.

Met de Stream blijf je op de hoogte van alles wat je vrienden delen en je ziet ook waar je vrienden inchecken. Google+ is beschikbaar voor 13 jaar en ouder; de iPhone-app mag echter al geïnstalleerd worden als je 4+ bent.

Downloaden: Google+ (gratis)

Update: Er is nu al een update voor Google+ beschikbaar met betere ondersteuning voor het blokkeren van ongewenste berichten, betere ondersteuning voor het bijvoegen van een foto aan een bericht en diverse bugfixes en performanceverbeteringen.

google plus app

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2013, 11:07
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.