Apple’s eigen apps aangepast voor iOS 7

Apple heeft AirPort-configuratieprogramma en de Apple Store-app aangepast voor iOS 7 met een nieuw icoon en interface.

iOS 7 App StoreIn de aanloop naar de release van iOS 7 vanavond, is Apple begonnen om ook haar eigen apps van de nodige updates te voorzien. In dit artikel een overzicht van deze updates, dat gedurende de avond verder wordt aangevuld. Tot nu toe kregen AirPort-configuratieprogramma en de Apple Store-app een nieuw icoon en likje iOS 7-verf.

AirPort-configuratieprogramma

iOS 7-icoon voor AirPort-configuratieprogrammaApple heeft allereerst AirPort-configuratieprogramma van ondersteuning voor iOS 7 voorzien. Met de gratis app kun je vanaf je iPhone en iPad je AirPort-apparatuur, zoals een AirPort Extreme of Express beheren. Met de laatste update heeft de app een iOS 7-stijl icoon gekregen. Daarnaast is de interface van de app aangepast aan het nieuwe besturingssysteem. Het uiterlijk van de menu’s ligt nu in lijn met de Instellingen-app van iOS 7.

Downloaden: AirPort-configuratieprogramma (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Apple Store

Aangepast iOS 7-icoon voor Apple Store-appOok de officiële Apple Store-applicatie heeft een verwachte update gekregen met eveneens een eenvoudiger icoon en een voor iOS 7 geoptimaliseerde gebruikersinterface. Hiermee is de app weer geheel in lijn met iOS 7.

Downloaden: Apple Store (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

We verwachten in de loop van vanmiddag/vanavond nog meer updates voor Apple’s eigen apps. Houd dit artikel in de gaten voor de laatste update.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2013, 16:41
Categorieën Diensten, Lifestyle
Onderwerpen airport, apple, apple store, ios 7

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.