NU 5.0 voor iPhone in App Store verschenen

De 5.0-update van de NU-app introduceert zowel een nieuw uiterlijk als een flink aantal features. Zoals het NU Journaal, de Beste Foto's en de Net Binnen-categorie.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

NUWe schreven afgelopen week al over de 5.0-update van de NU-app. Hierin wordt een nieuwe lay-out geïntroduceerd, samen met een flink aantal veranderingen zowel in de voor- als achtergrond. Zo baseert het weerbericht van de app zich nu op jouw huidige locatie en is het NU Journaal ook in de app opgenomen. De update is zojuist in de App Store verschenen.

Hoewel de lay-out in opbouw nog voor een groot deel hetzelfde is, heeft hij toch een aardige lik verf gekregen. Zo is de bovenkant van de voorpagina een stuk compacter en zijn de kleuren van categorieën zachter. Daarnaast is de TV-gids, voorheen een knop onderin het scherm, nu naast het weer, de voetbaltussenstanden en de file-informatie bovenin de app te vinden. Het weerbericht is niet langer een globaal gemiddelde, maar op jouw locatie toegespitst. De app ziet waar je bent en pakt vervolgens de dichtstbijzijnde weersinformatie er bij.

Om actualiteiten behapbaarder te maken bevat de app nu een top 10 van de meest gelezen artikelen. Een ‘Beste Foto’s’-knop laat je naar de laatst geschoten beelden kijken zoals ook in de iPad-app. Wil je liever niet op categorie bladeren, dan zie je bij de nieuwe ‘Net Binnen’ pagina wat voor nieuws er allemaal net binnen is komen druppelen. Een samenvatting van de dag vind je in het NU Journaal.

Wil je meer weten over de 5.0-update, dan kun je het beste onze uitgebreide preview er op nalezen. Of je downloadt hem gewoon zelf uit de App Store.

Downloaden: NU (gratis)

Reacties graag bij het originele artikel: NU 5.0 voor iPhone: grote update met NU Journaal, lokaal weer en meer (preview). Eerder geplaatste reacties zijn naar dat artikel verplaatst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 september 2011, 12:41
Categorie Nieuws
Onderwerpen peperzaken, sanoma

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.