AppEvent: Kiddo Worlds voor kinderen vandaag gratis

De app Kiddo Worlds is vandaag gratis bij App Event. Met deze app leren kinderen woordjes spellen aan de hand van thema's, zoals dieren, school of dierentuin. Bij elk onderdeel verdien je punten.

kiddo worldsAppEvent staat vandaag helemaal in het teken van kinderen. De app Kiddo Worlds is vandaag gratis te downloaden, een app waarmee kinderen op een leuke manier leren woorden spellen. Het is leerzaam en leuk tegelijk. Je krijgt de woordjes binnen bepaalde thema’s te zien, zoals school of dierentuin. Telkens zie je een tekening, waarbij je moet aangeven om welk dier of object het gaat.

Kinderen slepen de letters naar de aangegeven vakjes en zien vervolgens of het klopt. Er zitten meerdere moeilijkheidsgraden in de app, bijvoorbeeld met of zonder tweeklanken. Om de kinderen te helpen worden de lettergroepen in bepaalde kleuren getoond.

Je krijgt steeds een score als je een thema hebt afgerond. Kiddo Worlds is alleen beschikbaar op de iPad, in het Engels en Nederlands. De Belgische ontwikkelaar iCapps, bekend van onder andere de receptenapplicatie Solo Open Kitchen, maakte deze kinderapp. Normaal kost Kiddo Worlds €2,39.

Downloaden: Kiddo Worlds (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2011, 8:20
Categorieën Kinderen, Onderwijs
Onderwerpen educatief, kinderen, spelling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.