Bejeweled 2: Spelmodus Blitz uitgebreid met coins en boosts

In versie 1.3 van Bejeweled 2 heeft de spelmodus Blitz een uitbreiding gekregen. Door coins te verzamelen kun je boosts kopen en daarmee kun je een nog hogere score halen.

Bejeweled BlitzBejeweled 2, het spelletje waarbij je gekleurde diamanten moet groeperen en daardoor wegspelen, heeft een update gekregen. De populaire spelmodus Blitz is in versie 1.3 uitgebreid met ‘coins’ en ‘boosts’. Tijdens het spelen verdien je munten die je weer kunt gebruiken om extra’s (boosts) te kopen, waarmee je een nog hogere score kunt halen.

Bejeweled Blitz is een spelmodus waarbij je het via Facebook opneemt tegen je vrienden. Wekelijks krijg je een eigen ranking met al je Facebook-vrienden die Bejeweled spelen. In korte potjes van een minuut met veel speciale diamanten, zoals verdubbelaars en explosieven, is het doel de hoogste score van al je vrienden te halen. Door de toevoeging van ‘coins’ en ‘boosts’ kun je door eerst veel te spelen vervolgens en vervolgens boosts te kopen een nog hogere score halen.

Blitz is niet alleen te spelen op de iPhone, maar ook op bijvoorbeeld Android-toestellen en online op Facebook. De coins die je verdient op je iPhone worden gekoppeld aan je Facebook-profiel en zijn daardoor ook op andere platforms te gebruiken. De eerste keer dat je de nieuwe versie van Blitz op je iPhone speelt krijg je 50.000 coins cadeau.

Naast de uitbreiding van Blitz zijn er in versie 1.3 van Bejeweled 2 gelijk wat bugs opgelost. Ook is de comptabiliteit met iOS 4 verbeterd en kan het spel beter omgaan met vreemde tekens in de namen van spelers.

Downloaden: Bejeweled 2 (€2,39)

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.