Makkelijke video-app Replay nu Nederlands en accountloos

Video-app Replay voor iPhone is nu Nederlandstalig en bevat snelknoppen om je thema en de beeldverhouding van de video aan te passen.

Replay video-app NederlandsEr is geen applicatie te bedenken waarmee je nog makkelijker video’s maakt dan met Replay. Dat kon je ook al lezen in ons artikel over de vorige update. Laad foto’s en video’s in van je fotoalbum en de app maakt er een vloeiende animatie van met zelfgekozen muziek eronder. Een nieuwe update zorgt ervoor dat Replay voortaan Nederlandstalig is, en er is nog een andere aanzienlijke verbetering. Voortaan kan je video’s maken én delen vanuit de app zonder dat je er een account voor nodig hebt.


Replay iPhone kleurenfiltersAls je de foto’s voor de video hebt gekozen, zie je de andere verbeteringen van Replay. Je kan onder de voorbeeldvideo meteen een thema op je video gooien, dat altijd bestaat uit een kleurenfilter en een (nog te wijzigen) achtergronddeuntje.

Met een andere knop kan je meteen het beeld uitsnijden: breedbeeld, staand of vierkant geknipt voor Instagram? De knop zet door op de vernieuwingen van de vorige update. Replay zegt nu bewerkte versies van je foto te gebruiken als er een bewerkte versie en origineel in je fotoalbum aanwezig is. Als laatst wordt de voorbeeldweergave van de video nog sneller ingeladen.

Dat gebeurt met een nogal potsierlijke tekst. ‘Het onmogelijke wordt bereikt…’ is de toon die de app tijdens het wachten aanslaat. En in de update-omschrijving van de app gaat het er ook al niet subtiel aan toe: ‘Deze update brengt je mogelijk zelfs tranen van geluk’. Het zal een smaakkwestie zijn, maar de Nederlandse vertaling kan misschien net even wat subtieler.

Downloaden: Replay – Maak prachtige films met je foto’s en video’s (gratis, iPhone, iOS 7.0+)

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.