Coca-Cola brengt Placelists-muziekapp voor iOS uit

Coca-Cola heeft de Placelists-app voor iOS uitgebracht. Op je iPhone luister je naar Spotify-muziek die vrienden op Facebook aanbevelen.

placelists-coca-cola-iphoneCoca-Cola heeft een muziekapp voor iOS uitgebracht. Placelists is een sociale muziekapp waarbij de frisdrankfabrikant samenwerkt met Facebook en Spotify. Het idee is dat je nieuwe muziek ontdekt dankzij je vrienden. Afgelopen zomer bracht Coca-Cola al een Placelists-app voor de desktopversie van Spotify uit. Nu is er ook de app, die grotendeels op dezelfde manier werkt. Integratie met Facebook zorgt ervoor dat er meer sociale interactie met vrienden mogelijk is.


Placelists is gekoppeld aan locaties en plekken waar je met vrienden bent geweest of naartoe gaat, vandaar de naam. Thuis, in een concertzaal of tijdens een weekendje weg: de muziek waar je op die plekken naar luisterde haal je makkelijk weer terug in je geheugen. Met Placelist kun je ook muzieknummers toevoegen aan je favoriete plekken, stemmen welke nummers je wilt luisteren en meer. Placelists is ‘Powered by Spotify’; om te kunnen gebruiken moet je wel een Spotify Premium-account hebben. En een iPhone of iPod touch met iOS 6.0 of hoger.

Downloaden: Coca-Cola Placelists (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

placelists-iphone-2 placelists-iphone-1

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 december 2013 om 14:00
Onderwerpen
,
Categorie
Muziek

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone, iPad, Mac of ander device. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.