Scanbox: zet je eigen kartonnen iPhone-scanner in elkaar

De Scanbox is een kartonnen doos die je in elkaar kunt zetten om je documenten te fotograferen. Een luxe variant heeft LED-lampjes, waardoor het papier net zo goed belicht wordt als bij een scanner.

Scanbox+Er is geen gebrek aan iPhone-apps om documenten mee te scannen, maar de camera van de iPhone is in veel gevallen nog steeds geen ideaal hulpmiddel om dit mee te doen. Je moet immers je iPhone recht boven een vlak liggend document houden om deze goed te fotograferen. De Scanbox lost dit probleem op een simpele manier op: zet deze doos in elkaar en je kunt je iPhone er bovenop leggen, zodat hij een rechte foto maakt van het document dat in de doos ligt.

De Scanbox kan nadat je klaar bent weer uit elkaar gehaald worden, waarna je hem opvouwt tot een handzaam formaat. Op deze manier kun je hem meenemen in je tas. De Scanbox+, een luxere variant, bevat ook LED-lampjes om je document tijdens het scannen goed te belichten.

De makers van de Scanbox zamelen op het moment geld in via Kickstarter voor hun project. Door 25 dollar te doneren ontvang je in juli een Scanbox in de brievenbus. Voor 10 dollar extra krijg je een Scanbox+. Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven wanneer het Kickstarter-project over 47 dagen succesvol is afgerond. Op het moment heeft het project 33.000 dollar ingezameld, bijna drie keer zoveel als de beoogde 12.500 dollar. Heb je geen geld voor de Scanbox over, dan kun je altijd proberen om zelf iets met een kartonnen doos en een schaar in elkaar te zetten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2012, 20:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, skyscanner

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.