Gorillaz brengt iPad-album gratis uit op eerste kerstdag

De Gorillaz brengen op eerste kerstdag een gratis album uit voor de fans, dat helemaal op de iPad is gemaakt.

gorillaz ipadDe Gorillaz gaan tijdens de kerst een gratis iPad-album uitbrengen. Momenteel loopt er een adventskalender op de website, waarbij je gratis wallpapers en andere kleine cadeautjes krijgt. Op kerstavond zal de video van één van de nieuwe nummers op het iPad-album worden uitgebracht. En op eerste kerstdag kun je het complete album downloaden als gratis cadeau voor de fans. Vorige maand kon je op onze website al lezen over het nieuwe album, dat compleet op een iPad is gemaakt.


Gorillaz mede-oprichter Jamie Hewlett zegt:

I’ve made it on an iPad […] I fell in love with my iPad as soon as I got it, so I’ve made a completely different kind of record.

De reden om het juist op eerste kerstdag uit te brengen, is omdat de Gorillaz momenteel op toernee zijn: als hij tot nieuwjaar zou wachten, zouden de cynici zeggen dat hij de tijd zou hebben gehad om eraan te sleutelen.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.