Lab voor iPhone: bekijk de locatie van je foto’s

Labs voor iPhone is een nieuwe applicatie in de App Store waarbij je de locatie van je foto's en andere EXIF-data kunt bekijken.
Tom Klaver - · Laatst bijgewerkt:

Bekijk je fotolocatie met LabDe ontwikkelaar van Xslimmer, een programma voor de Mac, heeft vandaag een programma uitgebracht voor iPhone waarmee je kunt zien waar een foto gemaakt is. De applicatie gebruikt hiervoor de EXIF-data van foto’s.
Behalve dat je de locatie kunt zien van je foto’s op een Google Maps-kaartje, heb je nu ook de mogelijkheid de datum en tijd wanneer een foto is gemaakt te bekijken, hoeveel megapixels en hoeveel MB’s de foto is, zowel qua bestandsgrootte als pixels.

Als je erin geïnteresseerd bent, kun je nu ook zien met welk diafragma en sluitertijd de foto is gemaakt en welke ISO-waarde de camera heeft gebruikt. Verder is er ook een histogram waarbij je lichtinformatie van de foto kunt bekijken.

In een volgende versie je ook foto’s kunt bekijken uit andere albums. Dat heeft de ontwikkelaar zojuist aangekondigd. Deze update is inmiddels ook al verstuurd naar Apple.

Downloaden: Lab (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2010, 0:58
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen camera, exif, locatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.