Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

iPad graveren nu mogelijk, maar nog niet in Nederland en België

De iPad is in diverse landen ook met gravering te koop. Je kunt maximaal 2 regels tekst op je iPad laten zetten - gratis, behalve in Nederland en België.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad graverenApple biedt vanaf vandaag de mogelijkheid om je iPad te laten graveren. Vanaf juli gingen er al geruchten dat graveren op termijn mogelijk zou worden. In de VS, Frankrijk, Duitsland en andere landen is het graveren nu mogelijk – behalve in Nederland en België, waar de enige optie om te personaliseren de cadeauverpakking is.


Klanten in landen waar het graveren al wel wordt ondersteund hebben de mogelijkheid om maximaal twee regels tekst in te voeren bij het bestellen van hun iPad. Het moment waarop je iPad wordt verzonden valt daardoor wel iets later: niet meer binnen 24 uur, maar 1 tot 3 werkdagen. Bij de Amerikaanse Apple Store is de graveeroptie gratis te kiezen. In de Nederlandse Apple Store is het nog even behelpen met een cadeauverpakking met persoonlijke wenskaart.

Winkelketen Dixons voorspelde eerder dat de iPad het populairste kerstcadeau zal zijn en noemde het al het ‘cadeau van het jaar’. Voor de winkels is het apparaat nog eens extra aantrekkelijk, vanwege het grote aantal accessoires.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.