Mophie brengt Workbook iPad-case uit

Mophie heeft een Workbook-case voor de iPad uitgebracht. Daarmee kun je je iPad opladen vanuit de case. De Workbook is in elke denkbare hoek te gebruiken.

mophie workbookMophie heeft de Workbook iPad-case uitgebracht, een oplossing om je iPad te synchroniseren en op te laden zonder deze uit de case te halen. De case is licht van gewicht en is gemaakt van imitatieleer in vijf kleurcombinaties: zwart met zwart, wit met grijs, oranje met zwart, chocoladebruin met cyaanblauw en cementkleur met geel. De tweede genoemde kleur is steeds de kleur van het sluitbandje.

Mophie is een bedrijf uit Californië, dat er vooral om bekend staat dat ze batterijcases voor de iPhone maken. De nieuwe leren map voor de iPad gaat $60 kosten en heeft een folio-model: een soort schrijfmap met elastieken sluitband. Bij de Workbook kun je de map ook rechtop zetten in elke gewenste stand. Zo kun je de Workbook aanpassen aan een hoek die geschikt is om te typpen, te internetten of video te kijken.

mophie workbookAlle knoppen zijn bereikbaar en je kunt opladen (met een kabeltje) zonder de iPad uit de hoes te halen. Verkrijgbaar via Mophie.com. Vergelijkbare cases zijn de Griffin Elan Passport (€50) en de Macally Bookstand (€50).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2010, 11:42
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.