The Chisel 5: maak van houten broodplank een iPhone-dock

· Gonny van der Zwaag

chisel iphoneMen neme: één broodplank en een stuk gereedschap zoals een Dremel. Het mag ook iets anders zijn, als je er maar hout mee kunt wegsnijden of weghakken. Binnen een paar uur heb je The Chisel 5, een eenvoudig uitgevoerde iPhone-dock die gemaakt is van en stuk hout. Maar je kunt deze eenvoudige iPhone-houder natuurlijk ook rechtstreeks bij de fabrikant bestellen.

Hij kost $39 exclusief verzendkosten en wordt in de VS gemaakt. De iPhone-dock is gemaakt van 100% bamboe, dat weer snel aangeplant kan worden, zodat je je niet druk hoeft te maken over het kappen van bomen. Alleen vervalt het voordeel van ‘locally made’ natuurlijk wel, als je The Chisel vanuit de VS laat invliegen.

chisel iphone houder

Je bepaalt zelf hoe je de houder gebruikt: rechtop zoals op de foto of op z’n kant om een video te kijken. Een stokje aan de achterkant voorkomt dat de dock omvalt.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Daarnaast is ze auteur van het boek 'Fit met apps en wearables' en schrijft ze in haar vrije tijd over slimmer fit worden op de website Fithacking.nl. Ze is bijna altijd online.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.