The Chisel 5: maak van houten broodplank een iPhone-dock

· Gonny van der Zwaag

chisel iphoneMen neme: één broodplank en een stuk gereedschap zoals een Dremel. Het mag ook iets anders zijn, als je er maar hout mee kunt wegsnijden of weghakken. Binnen een paar uur heb je The Chisel 5, een eenvoudig uitgevoerde iPhone-dock die gemaakt is van en stuk hout. Maar je kunt deze eenvoudige iPhone-houder natuurlijk ook rechtstreeks bij de fabrikant bestellen.

Hij kost $39 exclusief verzendkosten en wordt in de VS gemaakt. De iPhone-dock is gemaakt van 100% bamboe, dat weer snel aangeplant kan worden, zodat je je niet druk hoeft te maken over het kappen van bomen. Alleen vervalt het voordeel van ‘locally made’ natuurlijk wel, als je The Chisel vanuit de VS laat invliegen.

chisel iphone houder

Je bepaalt zelf hoe je de houder gebruikt: rechtop zoals op de foto of op z’n kant om een video te kijken. Een stokje aan de achterkant voorkomt dat de dock omvalt.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Gonny van der Zwaag is oprichter en hoofdredacteur van iCulture. Ze heeft een 38mm Apple Watch van staal met wisselende bandjes (nylon is favoriet) en een 256GB iPhone 7 Plus matzwart. In haar vrije tijd schrijft ze over slimmer fit worden op Fithacking.nl en over slimmer eten op Eetblog.nl.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.