Reacties voor: The Chisel 5: maak van houten broodplank een iPhone-dock

The Chisel 5 is een houten iPhone-dock die opvalt door z'n eenvoud. De dock is gemaakt van hout, met een uitsnede van een iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Wat moet je hier nou mee :S

  2. Nee dan vind ik die van mij handiger. Men neme een knietje (bij de bouwmarkt, waar je met je knieën op zit als je aan het klussen bent, die van de karwei zijn het stevigst en in dit geval het handigst) snij nu met een stevig mes het handvat iets groter ongeveer een cm minder breed dan je iPhone. (je iPhone moet er straks in landscape in) Snij vervolgens een gleuf aan allebei de lange kanten van het gat van het handvat. (net iets minder breed dan de dikte van je iphone) Nu kun je door een beetje manoeuvreren hier mooi je iPhone tussen klemmen. Wat kun je ermee? In bad uitzending gemist kijken (toen had ik nog geen iPad). Hele kikke filmpje maken bv vanaf je fiets, zonder bang te zijn dat ie valt. (en dat was weer voordat ik de gliff kocht, haha) en veel goedkoper.

  3. Origineel geplaatst door Saartje
    Nee dan vind ik die van mij handiger. Men neme een knietje (bij de bouwmarkt, waar je met je knieën op zit als je aan het klussen bent, die van de karwei zijn het stevigst en in dit geval het handigst) snij nu met een stevig mes het handvat iets groter ongeveer een cm minder breed dan je iPhone. (je iPhone moet er straks in landscape in) Snij vervolgens een gleuf aan allebei de lange kanten van het gat van het handvat. (net iets minder breed dan de dikte van je iphone) Nu kun je door een beetje manoeuvreren hier mooi je iPhone tussen klemmen. Wat kun je ermee? In bad uitzending gemist kijken (toen had ik nog geen iPad). Hele kikke filmpje maken bv vanaf je fiets, zonder bang te zijn dat ie valt. (en dat was weer voordat ik de gliff kocht, haha) en veel goedkoper.

    We willen foto’s zien. Ik ben heel erg benieuwd.

  4. Origineel geplaatst door LucP
    We willen foto’s zien. Ik ben heel erg benieuwd.

    Vooral benieuwd naar de foto’s in bad ja.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.