‘Nieuwe iPhone heeft 3.5 inch scherm en LTE, wordt in de herfst uitgebracht’

·

'Nieuwe iPhone heeft 3.5 inch scherm en LTE, wordt in de herfst uitgebracht'Terwijl de laatste geruchten beweerden dat de iPhone een 4,6-inch scherm zou krijgen, komt iMore juist met de informatie dat de schermgrootte van de volgende iPhone gelijk blijft. Volgens de website zou de nieuwe iPhone wederom een 3.5 inch scherm krijgen. Wel zou het toestel voorzien gaan worden van 4G LTE (snel mobiel internet), net zoals bij de nieuwe iPad. De zesde generatie iPhone zou hoogstwaarschijnlijk in oktober aangekondigd gaan worden, maar in ieder geval rond de herfst.

Qua geruchten heeft iMore een redelijk goede reputatie. Eerder wist de website al correct te melden wanneer de nieuwe iPad zou worden geïntroduceerd en dat deze zou beschikken over LTE. Eerder beweerde de website ook al dat Apple bezig zou zijn om een micro-dock te ontwikkelen en zo meer ruimte in de iPhone vrij te maken voor andere onderdelen.

Wanneer de nieuwe iPhone wordt aangekondigd heeft ook veel te maken met iOS 6. Als deze tijdens WWDC dit jaar wordt getoond kan dat nog steeds betekenen dat de introductie van de nieuwe iPhone pas in de herst van dit jaar plaatsvindt.

door Bert van Doorn

67 reacties

 1. door Jan

  Zolang ze alleen de amerikaanse frequenties ondersteunen hebben we er in nederland vrij weinig aan (zelfs al zou kpn iets van 4g LTE uitrollen het komende jaar)…

 2. door ismail

  Het maakt niet uit hoe die eruit ziet of wat die kan, het wordt resolutionair en ik ga hem zeker kopen!

 3. door elvin

  dat zij met geruchten komen dat ipad een lte functie zal krijgen was niet eens gerucht was gewoon logisch.

  als apple dat niet had gedaan zou dat heel laag zijn vergelijken met concurrenten.

  apple zal nooit sws boven 4inch zitten want zij streven naar wensen van klanten, en wat klanten nu willen is een grotere scherm.

 4. door Bimmer

  Hmmm, als dat alles is denk ik dat Apple achter de feiten aanloopt. Nee ik kick niet op megahertzen en hoef geen 4,6″ scherm maar echt innovatief/ spannend is het niet meer.

 5. door nick

  3.5 inch = faal

  groter hd scherm zou mooi zijn:)
  quad core
  ander design
  12 mp camera (zoiets als de xperia s)

 6. door dragon086

  Als het waar is dan wordt het scherm voor mij waarschijnlijk de afknapper. Ik de heb de 3Gs, de 4 en nu de 4s en ik zou toch wel graag een groter scherm willen hebben. Het wordt weer tijd dat Apple met iets revolutionairs komt, tot nu toe zijn het babystapjes en dingen goed maken op de achterstand op Android.

 7. door Walter

  Ah toch niet weer zo’n klein scherm… Minstens 4″? Dikkere camera erin, snellere processor en klaar!

  Benieuwd naar het nieuwe design :) 4G lijkt me zeker..

 8. door Zimmie

  Het is voor Apple erop of er onder.
  Zoals hier eerder gemeld ik ben ook klaar met de baby stapjes.

  Iphone 4 naar 4s een betere camera en sneller waarmee er nog steeds geen NL siri is.
  Ipad 1 naar 2 2x zo snel plus camera ( de 1 is al snel.
  Ipad nieuw? Beter scherm ok prima echter door een slordige fout gebruikt men een oplader die incapabel is voor de zwaardere accu.

  Is Steven zijn dood, Apple zijn dood?

 9. door eppo

  Hallo!!. Het is een telefonische alleskunner. Geen televisie toestel. Geef mij maar een compact scherm. Lekker makkelijk bedienen met de duim. Puur gemak tov de grote schermen.

 10. door Mike

  Ik hoop vooral op een totaal nieuw design. Ben wel klaar met de 4(s)-look. Daarnaast zou ik het jammer vinden als t geen 4″ wordt. We zien wel….

 11. door saile

  van mij mag de design hetzelfde blijven en ook het scherm.
  er is iets aan hoe de iphone 4 eruit ziet wat echt fantastisch is. heb het toestel al bijna ander half jaar en ieder keer als ik er naar kijk denk ik: wat is het toch een geweldig uitziend ding. LOVE IT

 12. door je mama!

  Hoop het niet, maar ik zat ook even zo te denken

  Tim pakt het helemaal anders aan, Steve zou alles veel strikter doen,
  Tim doet alles vriendelijker met zijn personeel maar zo gaan zij denken “ah die is niet boos als er iets te traag gaat ofzo…”

 13. door Bubbly

  Origineel geplaatst door ismail
  Het maakt niet uit hoe die eruit ziet of wat die kan, het wordt resolutionair en ik ga hem zeker kopen!

  De iPhone 4 en 4S komen al retina hoor. Die kregen het beide eerder dan de iPad.

 14. door Pete

  Zucht, zoals altijd komen nu de roeptoeters die direct zeggen dat het niks is.
  Gelukkig luisterde ik ook al niet naar dat stel toen de aandelen nog maar 60 dollar waren, en ze alleen maar failliet zouden gaan.
  De iPhone 5 is straks gewoon weer de norm, waar alle andere triest achteraan jagen.

 15. door Planterfanter

  Voor mij is zelfde schermgrootte zelfs reden tot overstap. Geen zin in weer twee jaar gepriegel waar concurrenten de ruimte nemen.

 16. door James

  wanneer gaat Nederland over op 4G ?

 17. door Bimmer

  Origineel geplaatst door Pete
  De iPhone 5 is straks gewoon weer de norm, waar alle andere triest achteraan jagen.

  Ach, jij hebt een glazen bol begrijp ik?

 18. door job

  heel nieuw design anders ga ik hem sws niet halen. Doe maar soort iphone 3gs design maar dan dunner!

 19. door johan

  Ik hoop op dezelfde grote van het scherm, ik vind dit perfect voor een mobiel!

 20. door dennis

  wat een gelul hier zeg… ik heb mijn iPhone 4 laten vallen en heb welgeteld 1 week met een htc sensation rondgelopen een paar maanden geleden een android toptoestel…met een groot scherm…

  Wat een drama zeg !!!! android is een totaal instabiel systeem met veel vastlopers… de app store is een zooitje het toetsenbord ondanks het grotere scherm zorgde voor heel veel typefouten waar ik eigenlijk met m’n iphone nooit last van had…

  Voor mij is het heel duidelijk dat apple de standaard neerzet en andere het leuk kopiëren maar apple staat toch wel echt op eenzame hoogte in vergelijking met die androidtroep en daar kan geen groter scherm tegenop

  PS. na 1 week android shit heb ik gillend een 4s besteld en stap nooit maar dan ook nooit meer over

 21. door Peter

  Groter scherm hoeft niet, je moet hem ook nog in uw zak kunnen steken hè,

 22. door StGermain

  Jammer maar als het scherm niet groter wordt zie ik niet direct wat ze aan de 4S kunnen verbeteren, het is gewoon een perfect toestel.

  Als er toch een 4,6 inch zou uitkomen gaat mijn 4S in de verkoop.

 23. door Puk

  Alles met één duim kunnen bedienen en tegelijkertijd je iPhone goed vast weten te houden. Daar gaat het imho om.

  Groter is niet altijd beter, het gaat er namelijk niet om hoe veel je ziet, maar wat je ziet. En bij de huidige iPhone en vorige is het gewoon goed. Over die 3,5″ scherm is namelijk goed nagedacht. Van mij hoeft de zesde generatie dan ook geen groter scherm te hebben, uiteraard is het standaard riedeltjes; betere camera, 2x zo snel, LTE en dergelijke meer als welkom.

  Dan ook nog iets; mensen zijn niet meer verrast van de nieuwe product releases van Apple. Joh? Ook Apple raakt uit geïnnoveerd. Het idee van de iPhone en iPad is natuurlijk geweldig en inderdaad revolutionerend. Dat wordt nu alleen nog maar verbeterd. Dit houdt een keer op natuurlijk.

 24. door willem

  Wanneer komen nu eens de macbooks?!!

 25. door Sezgin

  Gebruik nog steeds tot volle tevredenheid mijn 3GS maar als de volgende iPhone weer 3,5 inch wordt, is het voor mij tijd om over te gaan op Android.
  Ben die baby-verbeteringen van Apple nu wel beu. Ze lopen achter de feiten en voornamelijk door de sterke en kwalitatieve App Store en de gebruiksvriendelijkheid van de software, weten ze klanten te binden.

  Ik zit elke maand geld te dokken voor internet op mijn mobiel en dat wil ik optimaal gebruiken op een groter scherm.

  Alleen al een groter scherm zou ik zelfs revolutionair vinden.

 26. door jerry warmerdam

  Als je logisch nadenkt weet je toch gelijk dat apple het ene jaar prestaties en het andere jaar specificaties update, nu komt er een nieuw design met een klein aantal (kleine) hardwareweizigingen

 27. door Tom D

  Stap van iphone 3Gs naar iPhone 4 was de grootste stap ooit. Kwa design als specificaties. Hopelijk gebeurd dat ook van iPhone 4s naar iPhone 5

 28. door Jules

  HTC is momenteel ook hard bezig met een inhaalstrijd. Maar iPhone blijft iPhone, het werkt altijd goed en laat je nooit in de steek. Eens Apple, altijd Apple!!

 29. door stefan

  jongens, ga a.u.b. niet over naar android.
  mijn desire hd is gecrashed en mijn sgs2 kan niet uit. iedere keer als ik hem afsluit dan gaat hij automatisch weer aan. een en al ellende.
  ik ga in oktober terug naar apple want die werken teminsten, dan loopt mijn abbo af en ga ik naar iphone 5.
  GA NIET NAAR ANDROID!

 30. door Ron

  Ik heb nu twee maal de 4 en momenteel de 4s 64 gb mooi toestel maar niet spectaculair in verhouding tot de 4.
  Ik baal eigenlijk nu al dat het scherm niet groter is!
  Zal dan ook zeker een ander merk gaan proberen wat wel een groter scherm aanbied
  Waarom zou het eigenlijk niet mogelijk kunnen zijn om twee iPhone’s 5 uit te brengen je hebt bij andere merken toch ook zelf de keuze tussen meerdere groottes van het scherm en opties.

 31. door SJM

  apple is apple. qua design lopen ze 10 jaar voor! qua stabiliteit en werkzaamheid net zo. alles heeft een reden bij apple. en wat ze ook besluiten en uitbrengen het is gewoon zoals apple wilt zijn… En voor degene die andere wensen hebben zijn er andere merken genoeg met de meest bizarre functies en grote van schermen etc. maar geloof me: Het zijn nog lang geen Apple apparaten… hoe graag ze ook willen. Jammer dat sommige consumenten dat niet kunnen/willen zien.

 32. door Pistache

  Wat het ook wordt, ik blijf bij Apple…
  Mensen vergeten soms het gebruiksgemak van een idevice tov van andere merken…

 33. door iEpic

  Ben benieuwd wat het wordt. Mijn 3gs is nu met iOS5 toch wel traag en zeker snel leeg. Hooguit een dag houdt ie het nu vol. Toestel is nu bijna 2,5 jaar dus nog niet heel slecht maarja je wil altijd beter hè.

  Ik kijk in ieder geval uit naar het nieuwe model en zal deze dan los kopen. Da’s voordeliger dan wat de telco’s nu allemaal aanbieden volgens mij.

  Wordt vervolgd :)

 34. door painterceessie

  @stefan: Wat jij nu zegt slaat helemaal nergens op.
  Android is helemaal top,heb altijd als tweede toestel een android,wissel vaak,galaxy nexus,sgs2,en nu de xperia s.
  En allemaal stuk voor stuk toptoestellen.
  Tuurlijk blijft voor mij als apple freak de iphone 4S de telefoon.
  Maar ga nu niet zeggen dat android helemaal niets is,het is ook een beleving.

 35. door Ceylan

  By the way!….

  Wie zegt dat da iphone 5 gaat noemen?…

  Ik ben daar 100% mee zeker dat de iphone

  ‘the New iPhone’ gaat noemen

 36. door gert-jan

  hier in belgie betaal je voor 50mb nog steeds 5 euro! das dus niks voor veel geld! wat gaat die 4G dan kosten hier?! 50mb voor 50euro?!!!

  maffia hier in belgie

 37. door BMWfan

  Geruchten blijven geruchten of beter gissen naar iets waar nog niets over bekend is.
  Tot nu toe is het toestel steeds veranderd bij een naam verandering. iPhone 3G (GS) zelfde design, daarna overstap naar 4(S) ander design, dus waarschijnlijk zal het design van een 4G, 5 of 6 of hoe het ook genoemd gaat worden wel veranderen.

  Overigens de overstap naar een ander scherm formaat lijkt me onduidelijk, kan zo weer op het laatste moment veranderen.
  Tot nu toe altijd nog 3,5″ geweest wat voor mij persoonlijk goed bevalt.
  Als je kijkt naar het formaat van b.v. een galaxy 2 of galaxy note vind ik dat persoonlijk veel te groot.
  iPhone is met dit scherm formaat makkelijk met 1 duim te bedienen zonder (zoals eerder vermeld) gepriegel of gepruts.
  Dit formaat levert je tenminste geen overstrekte duimen op haha

 38. door Ruud

  Apple zal toch met iets beters moeten komen,heb nog de 4 en de ipad2 maar ga voor die weinige verandering echt niet totaal 1200,00 euro uitgeven.
  Als de veranderingen niet zeeer groot worden kan ik met beide nog wel 2 jaar doen,snel verdiend

 39. door dmr

  Als dit waar is by by iphone! Het wordt eens tijd da apple naar de consumenten luisterd. In het begin was dat eigenwijse gedoe van apple apart en acceptabel maar ik heb het wel gehad zo een beetje

 40. door Hansie

  Iedereen noemt het alweer een iphone 5, misschien gaat het ding wel ‘De nieuwe Iphone’ heten? Wat betreft scherm grootte, van mij mag ie wel iets groter zijn, maar de telefoon zelf niet.

 41. door jan

  Origineel geplaatst door gert-jan
  hier in belgie betaal je voor 50mb nog steeds 5 euro! das dus niks voor veel geld! wat gaat die 4G dan kosten hier?! 50mb voor 50euro?!!!maffia hier in belgie

  Tip: kijk eens naar colruyt mobile: 10 euro voor 500 mb en 3 maanden de tijd om je datavolume op te gebruiken, werkt via het mobistar netwerk. Ik heb altijd een goede 3G verbinding. 1 nadeel: momenteel hebben ze nog geen microsimkaarten, dus je moet even zelf aan de slag met mes of schaar, of eventueel speciaal hiervoor gemaakte cutter.

 42. door Mike

  Overstappen op Android is voor mij hoedanook geen optie. Ik blijf bij Apple want zij maken het mooiste spul dat het beste werkt.

 43. door Chi

  Zelfde grootte qua scherm dus? Plus nog 4G wat wij hier niet hebben? Mooi, dan kan ik me weer 600.- Euro besparen en verder prutsen met m’n 4 :D

 44. door Sam

  Prachtig dat sommige gewoon willen kopen of het nu meer te bieden heeft of niet!! Hahaha das nog eens merk liefde voor je! Ik zelf ben super blij met m’n iphone4 mijn abbo eindigt over 4mnd maar om nu wederom te gaan betalen voor zulke kleine verbeteringen weet ik niet! Mensen denk dat ik liever met die centen een nieuwe iPad koop!! En nog even 1jr wacht totdat de verbetering even groot zijn als iPhone 3 naar 4s

 45. door Vroemm

  Mja, deze keer zou het de 1ste keer kunnen zijn ik geen nieuwe iPhone zal kopen. 3,5 inch alweer en wat zal er veranderen? Een 10mp camera die nauwelijks verschil zal geven met de 4s? Een ietsje zwaardere processor die dan praktisch evensnel zal gaan als de 4s,een ietsje andere afwerking zal deze ook wel hebbe nu en voor de rest???
  Als dit klopt en der is echt niks speciaals= vroeg of laat zal dit zich eens keren tegen apple dus ik hoop ze hun verstand gebruiken en voor een groter scherm, vooral dat wil ik hebben.

 46. door Vroemm

  Origineel geplaatst door gert-jan
  hier in belgie betaal je voor 50mb nog steeds 5 euro! das dus niks voor veel geld! wat gaat die 4G dan kosten hier?! 50mb voor 50euro?!!!maffia hier in belgie

  Zeg man; kijkt eens naar bv mobile vikings en generation connect. Ik heb beiden.

 47. door SJM

  ruud en chi: dat is tie! het antwoord, nl. Apple spul blijft voldoen… en degene die geld of geld ervoor over hebben kopen het wel of niet nieuwe design of iets snellere iphone… zolang hij nog meekan met het nieuwe besturingsprogramma ( luxe hoor) en zelfs al kan dat niet heb je een verdomd mooi apparaatje in handen.

 48. door *bear*

  @Hansie: Dat hoop ik ook, gewoon zelfde afmeting qua telefoon maar wel het scherm groter.

 49. door Steven

  3,5″ zou zo’n gemiste kans zijn. Wat hierboven ook al meerdere malen staat: snellere processor, prachtig nieuw design, 4″ scherm, beter camera en je doet weer volop mee. Snappen ze dat niet of willen ze dat niet snappen?

  Die 4G verbinding kan me gestolen worden. Het wordt hier nog niet ondersteunt en ik vind het ook niets toevoegen. Ik gebruik internet voornamelijk voor nieuws apps, facebook, twitter en af en toe gebruik ik de browser en wat andere apps die internet nodig hebben.

  Ik heb liever dat ze nou eens grote stappen gaan zetten, voor de verandering (zoals hierboven ook al staat).

 50. door Dick de Wit

  Vind scherm juist wel fijn. Met 1 vinger te bedienen. Ze kunnen beter een iPad mini uitbrengen voor mensen die groter scherm willen. Het gezeur dat Apple groter moet omdat de rest dat ook heeft vind ik gezeur. Dan stap je over. Bij Apple koop je gewoon kwaliteit.

 51. door Dennis

  Origineel geplaatst door jan
  Origineel geplaatst door gert-janhier in belgie betaal je voor 50mb nog steeds 5 euro! das dus niks voor veel geld! wat gaat die 4G dan kosten hier?! 50mb voor 50euro?!!!maffia hier in belgieTip: kijk eens naar colruyt mobile: 10 euro voor 500 mb en 3 maanden de tijd om je datavolume op te gebruiken, werkt via het mobistar netwerk. Ik heb altijd een goede 3G verbinding. 1 nadeel: momenteel hebben ze nog geen microsimkaarten, dus je moet even zelf aan de slag met mes of schaar, of eventueel speciaal hiervoor gemaakte cutter.

  Nog nooit gehoord van Mobile Vikings? 15 euro voor 2gb internet.. werkt smooth!

 52. door Vroemm

  Origineel geplaatst door Dennis
  Origineel geplaatst door janOrigineel geplaatst door gert-janhier in belgie betaal je voor 50mb nog steeds 5 euro! das dus niks voor veel geld! wat gaat die 4G dan kosten hier?! 50mb voor 50euro?!!!maffia hier in belgieTip: kijk eens naar colruyt mobile: 10 euro voor 500 mb en 3 maanden de tijd om je datavolume op te gebruiken, werkt via het mobistar netwerk. Ik heb altijd een goede 3G verbinding. 1 nadeel: momenteel hebben ze nog geen microsimkaarten, dus je moet even zelf aan de slag met mes of schaar, of eventueel speciaal hiervoor gemaakte cutter.Nog nooit gehoord van Mobile Vikings? 15 euro voor 2gb internet.. werkt smooth!

  Generation connect van proximus heb je ook nog ;).

 53. door Gert-jan

  @Dennis: Ja kon ik maar.. Zonder dat ik het fatsoenlijk doorhad zat ik vast aan een 2jarig ABO! Dus nu wachten tot eind aug en daarna direct overschakelen :-)

 54. door Biker

  Origineel geplaatst door SJM
  Apple is Apple. qua design lopen ze 10 jaar voor!

  Precies en wat doet men dan vervolgens… we kopen er een (oerlelijke) case voor :-(
  Een sleeve is tot daar aan toe maar de rest zou verboden moeten worden.

 55. door Gerben

  Ik vind een 4,6 formaat erg mooi voor een mobiel. Het is soms alleen onhandig formaat bij bepaalde handelingen. Samsung kan schermranden weghalen dus misschien is dat een optie.

 56. door Arjan

  Wat Apple er ook van maakt, ik blijf het spul kopen!
  Er is 1 bug waar ik nog altijd last van heb met mijn 4: ik moet elke persoon die ik bel altijd direct opnieuw bellen wegens ‘in gesprek’.
  Verder een heerlijk apparaat, net als al m’n andere Apple spulletjes.

 57. door Daejji

  Hoe dan ook..ik ga terug naar Apple.
  Ik heb nu een SGS II, maar man, dat Android valt zwaar tegen (voor mij dan he).
  Scherm is mooi om naar te kijken, maar om te bedienen etc. is het allemaal toch net ff te groot en werkt het niet zo lekker als het kan op een iPhone..max is voor mij denk ik toch een 4 inch, maar 3,5 is ook perfect.

  Android is lang zo stabiel niet..apps zien er stukken minder uit en werken ook gewoon stukken minder.
  Appstore is al stukken beter. Swypen is wel lekker, maar als je gewoon gaat typen is het stukken minder nauwkeurig.

  Het hele Android gebeuren is mij zwaar tegengevallen en vind het allemaal gewoon stukken minder dan bij Apple.
  Het is bij Apple allemaal gewoon zo verschrikkelijk logisch en stukken overzichtelijker..dat werkt gewoon zoveel beter. En tuurlijk kunnen anderen hier anders over denken..maar ik vind de iPhone gewoon het beste wat er te krijgen is.

 58. door Jan

  Origineel geplaatst door Dennis
  Origineel geplaatst door janOrigineel geplaatst door gert-janhier in belgie betaal je voor 50mb nog steeds 5 euro! das dus niks voor veel geld! wat gaat die 4G dan kosten hier?! 50mb voor 50euro?!!!maffia hier in belgieTip: kijk eens naar colruyt mobile: 10 euro voor 500 mb en 3 maanden de tijd om je datavolume op te gebruiken, werkt via het mobistar netwerk. Ik heb altijd een goede 3G verbinding. 1 nadeel: momenteel hebben ze nog geen microsimkaarten, dus je moet even zelf aan de slag met mes of schaar, of eventueel speciaal hiervoor gemaakte cutter.Nog nooit gehoord van Mobile Vikings? 15 euro voor 2gb internet.. werkt smooth!

  Zeker van gehoord en zelfs gebruikt met mijn ipad, maar is base netwerk en waar ik woon alleen maar edge en geen 3G, dus zeer trage verbinding. Ik verbruik ook niet zo veel omdat ik meestal wel wifi heb en kan drie maanden doen met 10€, Mob Vik is 15€ per maand.

 59. door Bigbrothers2000

  Als de nieuwe İphone weer met 3,5 inch display komt. Ja dan laat ik het wel deze keer links liggen. Koop wel een Sony XPERIA S. En wanneer ze met een grotere display komen dan zie ik het wel.

 60. door J. Meloen

  Origineel geplaatst door Bimmer
  Origineel geplaatst door PeteDe iPhone 5 is straks gewoon weer de norm, waar alle andere triest achteraan jagen.Ach, jij hebt een glazen bol begrijp ik?

  je weet zelf dat dat gewoon weer het geval zal zijn! zoals het al jaren zo is met de iPhone! feit!

 61. door Gio

  In belgie was Belgacom de eerste met 4G/LTE netwerken die al beschikbaar zijn van juli augustus 2011 en deze zijn er gebracht voor notebooks/laptops en tablets maar nog niet voor smartphones. Omdat er veel te weinig zijn met 4g.. En omdat er nog veel ruimte voor verbetering is in 3G daarom blijft Belgacom nog investeren in 3G voor telefonie

 62. door Tom

  Ik zou het vreemd vinden als Apple de iPhone 5 zo laat uitbrengt. Zij weten toch ook wel dat rond juli het tweejarig contract van de mensen met een iPhone 4 verloopt? Ze missen dan veel inkomsten als deze mensen niet meteen de volgende iPhone kunnen kopen. Ik denk nog steeds dat ie in juli komt. Helemaal aangezien het bij de 4s er eerst toch wel echt op leek dat ze twee toestellen zouden uitbrengen.
  Waarschijnlijk is een daarvan de 5. Dus zijn ze minder tijd kwijt aan t ontwikkelen.
  Maar het is maar een theorie.

 63. door Nieuwe

  Hogere resolutie, meer RAM, betere processor, betere camera en optimaal OS.
  Glas op achterkant kan dit keer weg dat lichter kan worden.
  Randen mogen ook iets smaller worden en volumeknoppen mogen weg (het wordt tijd voor iets nieuws)
  Linker speaker moet ook werken en dock mag eindelijk kleiner worden.
  4G hoeven wij niet en daar betalen wij voor niks er voor terwijl Nederland achterloopt.
  Ojaa hd voice mag iphone ook gaan ondersteunen.

 64. door eedjee

  Ben eind vorig jaar na jaren van iPhone gebruik overgestapt op Android met Galaxy S2, vooral voor het grotere scherm. Was de eerste twee weken even wennen maar zou nu NOOIT meer overstappen naar Apple. Ik kan nu zelf met mijn telefoon doen wat ik wil. in plaats van dat Apple dat bepaald. Grote scherm is ook echt een verademing. Veel meer overzicht op internetpagina’s, en je voelt hem nog minder in je zak zitten als de iPhone4 door de vorm en het gewicht. Ik ben klaar met Apple

 65. door Sezgin

  Origineel geplaatst door Tom
  Ik zou het vreemd vinden als Apple de iPhone 5 zo laat uitbrengt. Zij weten toch ook wel dat rond juli het tweejarig contract van de mensen met een iPhone 4 verloopt? Ze missen dan veel inkomsten als deze mensen niet meteen de volgende iPhone kunnen kopen. Ik denk nog steeds dat ie in juli komt. Helemaal aangezien het bij de 4s er eerst toch wel echt op leek dat ze twee toestellen zouden uitbrengen. Waarschijnlijk is een daarvan de 5. Dus zijn ze minder tijd kwijt aan t ontwikkelen. Maar het is maar een theorie.

  Nee het is helemaal niet vreemd. Anders zou de iPhone 4S een productcyclus hebben van 6 maanden. Dat lijkt mij onmogelijk.
  Ik verwacht dat de nieuwe iPhone, op zijn vroegst, rond het einde van dit jaar zal komen.

 66. @eedjee: Gelukkig dat er keuze is en dat iedereen kan kiezen wat het best bij hem/haar past. Zelf vind ik het feit dat je lang op Android-updates moet wachten wel een nadeel van Android. En ook lang niet alle fabrikanten geven toegang tot de bootloader. Maar het is maar net in hoeverre je dat als beperking ervaart.

 67. door Bubbly

  @eedjee: Tja, ik heb m’n iPhone gejailbreakt. Denk niet dat ik ooit terugkeren kan naar non-jailbroken iPhones.. Maar Android? Nah.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.