Air Display nu als gratis app met advertenties

27 november 2012, 10:48 · Bastiaan Vroegop

Air DisplayDe iPad-applicatie Air Display heeft een gratis versie uitgebracht waarin je reclame te zien krijgt. Volgens de ontwikkelaar is de gratis variant verder identiek aan de betaalde app. Je kunt met behulp van Air Display je iPad veranderen in een tweede scherm voor je Mac of Windows-computer. Hierdoor kun je makkelijk extra schermen op je iPad plaatsen, zodat ze op je computer niet in de weg zitten.

De gratis versie van Air Display zal veel iPad-bezitters wellicht een reden geven om de applicatie eens te gebruiken. Normaal gesproken betaal je namelijk voor de volledige app €8,99. Bevalt de applicatie en wil je graag zonder advertenties verder, dan kun je op een later moment de betaalde app alsnog kopen.

Om Air Display te gebruiken moet je ook een bijbehorend programma downloaden op je Mac of Windows-computer. Deze vind je op de site van ontwikkelaar Avatron. De app verbindt met je computer met behulp van een Wi-Fi-verbinding. Je iPad moet dan ook zijn aangesloten op hetzelfde draadloze netwerk als je computer.

Downloaden:

Onderwerpen
door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er ergens een gelekte iPhone te vinden of zijn er geruchten over een nieuwe Apple Store, dan is hij daar als eerste op de redactie bewust van. Loopt de laatste tijd heel Amsterdam door terwijl hij de iOS-locatiegame Ingress speelt.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 • michael
  1 year

  Vertel er dan ook bij dat het erg lagged en dat de beeldkwaliteit op de ipad geblokt en slecht is. Ik heb ervoor betaald maar weer verwijderd.

  Antwoord Quote

 • martvdstad
  1 year

  En vertel er ook even bij dat Windows 8 niet wordt ondersteund.

  Antwoord Quote

 • Ronald
  1 year

  Ik heb Air Playit HD wel eens gebruikt.
  Deed het prima.

  Antwoord Quote

 • Boas
  1 year

  Ik gebruik het nu gratis al een paar dagen en het werkt prima zelfs via de dns op mijn werk. Ik heb nog geen reclame voorbij zien komen trouwens. Houden zo :) Alleen jammer dat soms alleen boven en onder het scherm positioneren werkt en op andere momenten alleen links en rechts positioneren maar daar valt wel mee te werken.

  Antwoord Quote

 • WhizZz
  1 year

  @michael: Ik raad aan om een Ad-Hoc te gebruiken, hierdoor is hij rechtstreekt met u pc verbonden en moet hij niet door de router.

  Antwoord Quote

 • Henk
  1 year

  Werkt prima. Heb het al maanden geleden geinstalleerd. Mooi beeld en geen lag zoals iemand hier beweert. Enneh ? Blokkerig ? Op een iPad3 prachtig beeld !

  Antwoord Quote

 • errornl
  1 year

  @michael: kijk eerst of het probleem niet bij jezelf ligt. hier is het prima!

  Antwoord Quote

 • _Stephan
  1 year

  Het is dus puur een extra scherm, dus geen alternatief voor Splashtop?

  http://www.ipadclub.nl/43430/splashtop-2-remote-desktop-weer-in-prijs-verlaagd/

  Antwoord Quote

 • Frederic
  1 year

  Na het downloaden op mijn iMac kan ik de app niet vinden. behalve Unistall logo ?

  Antwoord Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.