Air Display nu als gratis app met advertenties

·

Air DisplayDe iPad-applicatie Air Display heeft een gratis versie uitgebracht waarin je reclame te zien krijgt. Volgens de ontwikkelaar is de gratis variant verder identiek aan de betaalde app. Je kunt met behulp van Air Display je iPad veranderen in een tweede scherm voor je Mac of Windows-computer. Hierdoor kun je makkelijk extra schermen op je iPad plaatsen, zodat ze op je computer niet in de weg zitten.

De gratis versie van Air Display zal veel iPad-bezitters wellicht een reden geven om de applicatie eens te gebruiken. Normaal gesproken betaal je namelijk voor de volledige app €8,99. Bevalt de applicatie en wil je graag zonder advertenties verder, dan kun je op een later moment de betaalde app alsnog kopen.

Om Air Display te gebruiken moet je ook een bijbehorend programma downloaden op je Mac of Windows-computer. Deze vind je op de site van ontwikkelaar Avatron. De app verbindt met je computer met behulp van een Wi-Fi-verbinding. Je iPad moet dan ook zijn aangesloten op hetzelfde draadloze netwerk als je computer.

Downloaden:

door Bastiaan Vroegop

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt nu al een paar keer per dag naar zijn pols, om vast te wennen aan de Apple Watch.

9 reacties

 1. door michael

  Vertel er dan ook bij dat het erg lagged en dat de beeldkwaliteit op de ipad geblokt en slecht is. Ik heb ervoor betaald maar weer verwijderd.

  Beantwoorden Quote

 2. door martvdstad

  En vertel er ook even bij dat Windows 8 niet wordt ondersteund.

  Beantwoorden Quote

 3. door Ronald

  Ik heb Air Playit HD wel eens gebruikt.
  Deed het prima.

  Beantwoorden Quote

 4. door Boas

  Ik gebruik het nu gratis al een paar dagen en het werkt prima zelfs via de dns op mijn werk. Ik heb nog geen reclame voorbij zien komen trouwens. Houden zo :) Alleen jammer dat soms alleen boven en onder het scherm positioneren werkt en op andere momenten alleen links en rechts positioneren maar daar valt wel mee te werken.

  Beantwoorden Quote

 5. door WhizZz

  @michael: Ik raad aan om een Ad-Hoc te gebruiken, hierdoor is hij rechtstreekt met u pc verbonden en moet hij niet door de router.

  Beantwoorden Quote

 6. door Henk

  Werkt prima. Heb het al maanden geleden geinstalleerd. Mooi beeld en geen lag zoals iemand hier beweert. Enneh ? Blokkerig ? Op een iPad3 prachtig beeld !

  Beantwoorden Quote

 7. door errornl

  @michael: kijk eerst of het probleem niet bij jezelf ligt. hier is het prima!

  Beantwoorden Quote

 8. door _Stephan

  Het is dus puur een extra scherm, dus geen alternatief voor Splashtop?

  http://www.ipadclub.nl/43430/splashtop-2-remote-desktop-weer-in-prijs-verlaagd/

  Beantwoorden Quote

 9. door Frederic

  Na het downloaden op mijn iMac kan ik de app niet vinden. behalve Unistall logo ?

  Beantwoorden Quote

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar.com. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.