Ziggo Go Download & Go.

Ziggo laat je nu films en series downloaden in Ziggo Go-app

Je kan met de Ziggo Go-app vanaf nu ook films en series downloaden, net als bij Netflix en Videoland. De functie is toegevoegd aan de app voor iPhone en iPad.

Ziggo Go kan nu films en series downloaden

Ziggo heeft een handige nieuwe functie toegevoegd aan de Ziggo-app. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om complete films en tv-series te downloaden. Je hebt daardoor geen internetverbinding meer nodig om onderweg bijvoorbeeld naar Game of Thrones te kijken. Dit komt bijvoorbeeld van pas als je op vakantie gaat en niet de beschikking hebt over een snelle internetverbinding. Je hebt er wel het juiste abonnement voor nodig.


Om films en series te kunnen downloaden, omet je in ieder geval klant zijn bij Ziggo en Movies & Series of Movies & Series XL hebben. Movies & Series is inbegrepen bij de Complete en Max-pakketten, maar is ook los af te sluiten voor €6,95 per maand. Ben je ook klant bij Vodafone, dan kun je Movies & Series L gratis activeren voor je Ziggo-pakket. Het downloadaanbod bestaat uit allerlei (Nederlandse) films en series en caberetvoorstellingen.

Ziggo Go serie downloaden.

Om een film of serie te downloaden ga je in de Ziggo Go-app naar het onderdeel Movies & Series. Kies dan bovenin een categorie en tik op de knop Te downloaden. Bij de pagina van een film of serie vind je naast de Kijk-knop een nieuwe downloadknop om de film of serie offline op te slaan. De downloads vind je vervolgens terug onder het kopje Opgeslagen. Na het downloaden is de film of serie nog maximaal 30 dagen beschikbaar.

Ziggo Go downloads registeren.

Er geldt echter wel een limiet voor het aantal apparaten waarop je films en series offline kan opslaan. Bij de eerste download op een nieuw toestel moet je deze eerst registeren. Je ziet dan meteen ook hoeveel apparaten er al geregistreerd zijn. Momenteel geldt er een limiet van drie toestellen waarop je films en series kan downloaden. Als je een toestel wil verwijderen, dan kan dat pas de volgende dag.

Eerder bleek al dat Ziggo een opnamefunctie voor programma’s krijgt. Deze functie zit er op dit moment nog niet in en het is nog onduidelijk wanneer dit er wel aan zit te komen. De downloadknop geldt alleen voor films en series binnen het Movies & Series-pakket.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2018, 13:02
Bron Bron Tweakers
Categorie Apps
Onderwerp ziggo
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.