Bob Ross slapen

Deze app laat je in slaap vallen met Bob Ross

Er zijn weinig mensen die zo'n rustgevende stem hebben als Bob Ross. De inmiddels overleden schilder, leermeester en tv-ster viel vooral op door zijn grote bos krullen, maar ook omdat hij zo geduldig uitlegde hoe je mooie schilderijen van de natuur maakte. Vanaf nu kun je met Bob Ross in slaap vallen.

In slaap vallen met Bob Ross

Bob Ross maakte tussen 1983 en 1994 de serie ‘The Joy of Painting’, een serie tv-programma’s waarmee je kon leren schilderen. Op YouTube zijn honderden afleveringen van de tv-serie te vinden, waarmee je leert hoe je in dezelfde dromerige stijl een boom of struik kunt schilderen. Bob Ross is een legende geworden omdat hij mensen niet alleen leerde schilderen, maar het ook niet kon laten om af en toe wat wijze levenslessen te geven. Zet een video van Bob Ross op en je voelt je binnen een paar seconden helemaal zen. Ideaal om bij in slaap te vallen en dat is precies wat Calm heeft gedaan.


Calm is een van de bekendste mindfulness-apps. Je kunt er heerlijk mee ontspannen of mee in slaap vallen. Bob Ross gaat je daar nu mee helpen. Eigenlijk wel zo logisch. Als je naar een paar filmpjes van ‘The Joy of Painting’ kijkt, dan doe je dat waarschijnlijk omdat Ross zo’n heerlijk rustgevende stem heeft en niet omdat je echt wilt gaan schilderen.

Calm heeft daarom een officieel goedgekeurde Bob Ross Sleep Story toegevoegd aan de app, genaamd ‘Painting With Bob Ross’. Dit bestaat uit fragmenten uit de tv-serie, zodat je niet langer een YouTube-video hoeft te starten. Om het effect nog wat echter te maken hoor je ook de penseelstreken en het schrapen van het mes op het palet. Calm heeft grootse plannen met Bob Ross. Er komen in de loop van de zomer twee extra Sleep Stories en als het een succes blijkt gaan ze dat nog verder uitbouwen.

Toch liever leren schilderen? Dan is er ook de Bob Ross-app:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2018, 20:48
Categorie Apps
Onderwerp schilderen
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.