Double-Decker-Couch-Watch-stand

Vier zelfgemaakte oplaadstations voor je Apple Watch

Maak zelf een gratis oplaadstation voor de Apple Watch, gemaakt van spullen die je toch al in huis hebt liggen!

Wist je dat de handjes van een LEGO-poppetje precies groot genoeg zijn om een Apple-oplaadkabel vast te houden? Dan snap je ook meteen dat je met LEGO-poppetjes een perfect oplaadstation voor je Apple Watch kunt maken. Pak de steentjes uit de kast en ga bouwen! Want met een paar blokjes en slechts één poppetje maak je het perfecte oplaadstation. Hieronder vind je nog meer ideeën om met een budget van een paar euro’s je eigen unieke oplaadstation voor de Apple Watch te maken.

Double-Decker-Couch-Watch-stand

LEGO-oplaadstation voor je Apple Watch

Op de foto hierboven zie je de Double Decker Couch van LEGO-pakket 70818, maar je kunt natuurlijk ook zelf een LEGO-pakket met geschikte onderdelen gebruiken. Het mooie van LEGO is dat je er alles van kan maken, dus als jouw creatieve idee niet kant en klaar in een doos zit, kun je zelf wat gaan knutselen.

Hieronder zie je een simpele oplossing met LEGO-blokjes. Minder mooi, maar het neemt ook iets minder ruimte in op je bureau.

lego-oplaadstation-apple-watch

Bouw een wekkerradio of klok om

Heb je nog een wekkerradio uit de jaren tachtig, die wel een upgrade nodig heeft? Dan kun je daar misschien ook een oplaadstation van maken. Hieronder zie je een voorbeeld: de achterkant van plexiglas was bedoeld om notities te maken, maar je kunt met een Dremel ook een richeltje voor de kabel in maken. Struin komend weekend rommelmarkten of Marktplaats af, om een klokradio of ander bureau- of nachtkastjes-object te vinden waarmee je aan de slag kunt.

Clock-Apple-Watch-dock

Gebruik de Apple Watch-opbergdoos

Je kunt de meegeleverde opbergdoos van de Apple Watch natuurlijk ook gebruiken om de smartwatch te laden. Wil je een oplaaddoos maken, dan moet je wel de binnenbekleding van de doos eruit halen en een gaatje boren, zodat de lader in de doos kan liggen. Op de foto hieronder zie je wat de bedoeling is. De deksel kun je tijdens het laden beter eraf laten. Bij de stalen en gouden Apple Watch krijg je een opbergdoos, waarbij je het horloge staand of liggend kunt opladen. Daardoor is het niet noodzakelijk om gaatjes te boren.

Apple-Watch-box-charger

Via Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2015, 10:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.