Zakelijk synchroniseren met Spanning Sync

Met Spanning Sync kun je de agenda's op meerdere computers en op de iPhone met elkaar synchroniseren. Zo heb je op alle apparaten altijd een up-to-date overzicht van je afspraken.

Spanning SyncZakelijke gebruikers hebben vaak meer dan één computer, die ze onderling willen synchroniseren. Als er dan ook nog een iPhone bij komt, wordt het een hele klus om alle afspraken overal up-to-date te houden. Spanning Sync schijnt de oplossing te zijn volgens deze IT-manager. Hij houdt er vijf computers en een iPhone mee in sync, in combinatie met iCal en Google Calender.

Spanning Sync synchroniseert Google Calendar met iCal. Je kunt daarbij meerdere Google Calendars gebruiken, waarvan je een aantal kunt delen met meerdere familieleden. Vanut iCal wordt de synchronisatie met de iPhone uitgevoerd, bijvoorbeeld elke 10 minuten. Je zou hiervoor ook .Mac kunnen gebruiken, maar daarmee ben je veel duurder uit dan met Spanning Sync, waarvan een levenslange licentie maar 65 dollar kost. Spanning Sync is alleen geschikt voor de Mac. Ben je Windows-gebruiker, dan zou je ScheduleWorld eens kunnen uitproberen. Die kan niet alleen agenda’s, maar ook contacten, notities en taken uitwisselen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 oktober 2007, 16:10
Categorie Achtergrond
Onderwerpen activity, google, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.