Reacties voor: YouTube-filmpjes offline bekijken met Tooble

Tooble is een nieuwe applicatie waarmee je filmpjes van YouTube makkelijker kunt downloaden, zodat je ze offline op je iPhone kunt bekijken. Geschikt voor de Mac, maar aan een Windows-versie wordt gewerkt.
Lees het complete artikel → YouTube-filmpjes offline bekijken met Tooble
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Eindelijk heeeel lang op zo iets gewacht 😀

  2. Je kon de filmpjes al langer downloaden via safari, alleen maakt het het nu wel erg makkelijk. Dank

  3. Hoe doe je het dan via safari ?

  4. alleen voor mac? pffff.

  5. Ik gebruik Videora iPhone Converter. Ook gewoon gratis, alleen jammer dat die het niet altijd doet.

  6. Hallo, ik heb even een vraagje ben niet al te technisch vandaar! Hoe krijg ik tooble op mijn iphone want in safari kan ik hem niet downloaden en in installer staat hij niet?!

    Alvast bedankt!

  7. Voor de appletjes onder ons….

    Deze http://www.chimoosoft.com/products/tubetv/ werkt ook prima om YouTube dingen te downloaden. Daarna met http://www.techspansion.com/visualhub/ converteren naar elk gewenst formaat…..

  8. dank je voor de reactie!

  9. Heb dit net geïnstalleerd, en het hele idee is best leuk. Maar wat een slechte conversiekwaliteit! Ik vind de filmpjes eigenlijk te slecht om te bekijken. Ik zou niet de moeite nemen om dit te gaan gebruiken!

  10. Super! Dank!

  11. Of je gaat naar http://vixy.net of naar http://convertyoutube.com/ en als die het niet doet naar http://www.catchvideo.net/ . Deze sites downloaden en converteren automatisch naar het gewenste iPhone formaat, heb je dus geen programmaatjes nodig.

  12. Vraag ik krijg het niet voor elkaar om de youtube filmpjes te bekijken op mijn vista kan iemand mij vertellen hoe ik dat moet doen???

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.