Yosion-hoes Apple Peel 520 maakt bellen met iPod touch mogelijk

De iPod touch is niet gemaakt om mee te bellen. Wie toch de mogelijkheid wil hebben om een telefoongesprek te kunnen voeren, kan de aangekondigde Apple Peel 520 van Yosion aan te schaffen. Dit hoesje zou van de iPod touch een iPhone maken.
Robin van t Slot - · Laatst bijgewerkt:

De iPod touch is niet gemaakt om mee te bellen, maar het kan wel. Via VoiP of Wi-Fi bijvoorbeeld, maar vanaf nu hoef je daar niet meer van afhankelijk te zijn. Yosion heeft een hoes ontwikkeld die van je iPod touch een iPhone zou maken. In de hoes is een Infineon basebandchip verwerkt die er voor zou moeten zorgen dat je niet alleen telefoongesprekken kan voeren, maar ook sms-berichten kan versturen. Een GPRS-verbinding opzetten om mobiel te internetten is helaas niet mogelijk.

Waarschijnlijk is het wel vereist om je iPod touch te jailbreaken, aangezien je er niet in de App Store verkrijgbare apps voor nodig hebt. De hoes fungeert daarnaast ook als 800 mAh batterij, die 4,5 uur gesprekstijd of 120 uur standby-tijd moet leveren. De Apple Peel 520 komt volgens Engadget deze week nog in China op de markt en gaat ergens tussen $44 en $74 kosten. Maar zonder een officiële website, lijst met specificaties en compatibility is het niet zeker of dit product werkelijk op de markt gaat komen. Misschien dat het onderstaande filmpje wat scepsis wegneemt (helaas niet te bekijken op een iPhone).

Bron: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2010, 20:57
Categorie iDevices
Onderwerpen apple, bellen, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.