Internationale prijzen van de iPhone 4 op een rij: Hong Kong het goedkoopst

De Italiaanse site SetteB.IT heeft alle prijzen van de iPhone 4 in 17 landen op een rijtje gezet. Daaruit blijkt dat je in Singapore het goedkoopst uit bent.

iphone 4De Italiaanse website SetteB.IT heeft de prijzen van de iPhone 4 in zoveel mogelijk landen op een rijtje gezet, voorzover ze al bekend zijn gemaakt. Om de prijzen in verschillende valuta te kunnen vergelijken rekenden ze alle prijzen om naar euro’s. Uit het overzicht blijkt dat je het goedkoopst uit bent in Hong Kong (€496/585) en het duurst in Italië (€659/779). In de tabel zijn 17 landen opgenomen, waarbij de prijzen inclusief BTW worden getoond.

In landen die nog niet in de tabel staan vermeld heeft Apple nog geen officieel persbericht met prijzen uitgebracht. Nederland en Spanje staan nog niet in het overzicht, omdat je daar gebonden bent aan de operator. Ook in Duitsland, Japan en de VS zit je aan een exclusieve operator vast, die de iPhone alleen met abonnementen verkoopt. De prijzen voor België staan nog niet in de tabel, omdat alleen de prijzen door operator Mobistar bekend zijn gemaakt (en niet door Apple zelf). Fabio van SetteB.IT heeft ons beloofd de tabel nog bij te gaan werken, aangezien er geen andere Belgische prijzen meer bij komen. Alle nog resterende prijzen staan nu in de tabel, ook de Belgische en de Nederlandse operator-situatie.

Meer info: SetteB.IT (Italiaans)

iphone prijzentabel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2010, 17:17
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, prijzen, singapore

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.