XBMC 11.0 Eden beschikbaar met ondersteuning voor AirPlay (jailbreak)

Mediaspeler XBMC is bij versie 11.0 aanbeland en heeft ondersteuning voor AirPlay toegevoegd. Nu kan je rechtstreeks video van je iOS-apparaat naar je Apple TV met XBMC streamen.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

XBMC 11.0 Eden beschikbaar met ondersteuning voor AirPlayDe mediaspeler XBMC heeft nu ook ondersteuning voor AirPlay. Hiermee is het mogelijk video van je iOS-apparaat naar XBMC te streamen. XBMC 11.0 Eden bevat tevens enkele grafische wijzigen, een nieuwe weerservice en de mogelijkheid om eerdere versies van add-ons terug te zetten. De versie voor iOS ondersteunt daarbij ook de Apple A4-chip en het retinascherm van de nieuwe iPad. Alle iOS-apparaten die zijn te jailbreaken kunnen XBMC draaien.

XBMC is een populaire toevoeging voor gebruikers van een Apple TV. Om de software te installeren moet de Apple TV wel gejailbreakt worden. Als je dat hebt gedaan kan je veel meer bestandsformaten afspelen en kun je diverse apps draaien. Naast de eerder genoemde toevoegingen is de ondersteuning voor Blu-Ray en afbeeldingen flink uitgebreid.

Naast de Apple TV en iOS is XBMC ook te gebruiken op OS X, Windows en Linux. De nieuwe versie is te vinden op de site van XBMC.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:03
Categorie Jailbreak
Onderwerpen airplay, jailbreak, xbmc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.