Open iMessage-bijlagen met Attacher (jailbreak)

Met de jailbreak-tweak Attacher is het mogelijk om ontvangen bestanden in iMessage te openen. Het is niet mogelijk om bijlagen te versturen met Attacher via iMessage, daarvoor is een andere app nodig.
Bert van Doorn - · Laatst bijgewerkt:

Open iMessage-bijlagen met Attacher (jailbreak)De nieuwe jailbreak-tweak Attacher maakt het mogelijk om bijlagen in iMessage te openen. Als je de gratis app hebt geïnstalleerd worden de bijlagen automatisch geopend in een daarvoor geschikte app. Het is helaas niet mogelijk om ook bestanden te versturen met Attacher; daarvoor heb je een andere jailbreak-app nodig zoals SendAny dat in Cydia te downloaden is. Als je Attacher hebt geïnstalleerd krijg je de mogelijkheid om deze functie te activeren met een switch.

Je kan dus alleen bestanden van een ander iOS-apparaat ontvangen als deze ook gejailbreakt is. Anders is het niet mogelijk om iets te versturen. Er zijn tig mogelijkheden om bestanden uit te wisselen, om dit ook in iMessage te kunnen doen lijkt bijna teveel van het goede. Wel brengt Attacher Apple misschien op het idee om deze functionaliteit standaard toe te voegen.

Attacher is gratis te downloaden via de repository van ModMyi.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen imessage, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.