Apple Design Awards: Old Man's Journey

Dit zijn de winnaars van de Apple Design Awards 2017

Apple heeft de Apple Design Awards 2017 uitgereikt aan de apps en games met het beste design. Severed, Things 3, Mushroom 11, Old Man's Journey en Enlight vielen in de prijzen.

Even werd gedacht dat Apple dit jaar geen Design Awards zou uitreiken, omdat de ceremonie niet in het programmaboekje van WWDC stond. Maar toch is het gelukt: Apple heeft de winnaars van de Apple Design Awards 2017 bekendgemaakt, met als grote winnaars apps zoals Severed, Things 3, Mushroom 11 en Enlight.

Apple Design Awards: Old Man's Journey

Apple Design Awards 2017

Elk jaar reikt Apple prijzen uit aan de beste en mooiste apps. Daarbij wordt vooral gelet op het design van de app en de vernieuwendheid van de interface. Vorig jaar wonnen Lara Croft Go, Chameleon Run, Auxy Music, Streaks, INKS, Zova en Ulysses Mobile. Als je nagaat dat we die apps alweer bijna zijn vergeten, is wel duidelijk hoe hard het gaat.

Dit zijn de grote winnaars bij respectievelijk de games en apps.

Apple Design Awards – Beste Games

Het leuke is dat je op de website van Apple bij elke prijswinnaar een profiel ziet. Je ziet hoe de ontwikkelaars werken in hun dagelijkse omgeving en leest het verhaal achter de app of game. Ook legt Apple uit waarom deze app nou juist een prijs moet winnen. Sommige prijswinnaars zijn kleine bedrijfjes, zoals de makers van Elk: twee mensen die vanuit een kantoor in Singapore een app van wereldklasse maken.

Apple Design Awards – Beste Apps

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2017, 21:05
Categorie Apps
Onderwerpen award, wwdc, wwdc 2017

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.