Wunderlist

Wunderlist-maker belooft: er verandert niets

Wunderlist zal gewoon doorgaan met de apps, ook na de overname door Microsoft. Er komen nieuwe functies bij, maar verder blijft alles bij het oude.

Het is inmiddels officieel: 6Wunderkinder is overgenomen door Microsoft. In een blogposting leggen ze nu uit, wat er gaat veranderen. Maar eigenlijk kunnen we heel kort zijn: voorlopig verandert er bar weinig. Het team blijft vanuit Berlijn werken en CEO Christian Reber zal verantwoordelijk blijven voor de productstrategie.

Wunderlist: nieuwe functies en op alle platformen

Wunderlist6Wunderkinder wil niet zeggen hoeveel ze met de overname hebben verdiend, maar volgens WSJ zou Microsoft tussen de 100 en 200 miljoen dollar hebben betaald. Dat er niet zoveel gaat veranderen is goed nieuws voor de trouwe groep gebruikers. De ontwikkelaar belooft dat er nieuwe functies in de app bij komen en dat de apps op meerdere platformen beschikbaar blijven. Je kunt dus ook nog in de toekomst Wunderlist op de iPhone, iPad, Mac, Apple Watch, Android, Windows en web blijven gebruiken. In de komende maanden zal het eigendom van het bedrijf worden overgedragen.

Ook wat abonnementen betreft gaat er bij Wunderlist niets veranderen. De Wunderlist Pro-abonnementen en Wunderlist for Business blijven gewoon beschikbaar, voor de huidige prijs. Ook zullen de apps een breed aanbod van apps en diensten ondersteunen, zoals nu ook al het geval is.

Microsoft Wunderlist officieel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2015, 22:31
Categorie Apps
Onderwerpen microsoft, wunderlist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.