iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 2 juni 2015

In iCulture Vandaag van 2 juni onder meer aandacht voor de Apple Store Antwerpen en de eerste officiële HomeKit-accessoires.

iCulture Vandaag logoHet meest opmerkelijke nieuws van vandaag was natuurlijk het aftreden van Sepp Blatter bij de FIFA. Maar meteen op de tweede plaats staat de Apple Store Antwerpen. We hadden al regelmatig tips daarover binnengekregen, maar vandaag konden we dankzij diverse tipgevers voldoende bewijs vinden dat de Apple Store er komt. We hebben ook al een beoogde locatie gesignaleerd: de Handelsbeurs in het centrum van de stad. Ook vandaag op iCulture: de eerste groep fabrikanten kondigde HomeKit-accessoires aan, die we nog tijdens de zomermaanden in ons huis kunnen installeren. Ook goed om te weten: Apple

Nieuws

Apps

  • Als eerste in Nederland! Google Maps gaat live OV-info tonen en daarbij is Nederland gekozen als proeftuin, omdat wij zo vaak het openbaar vervoer pakken.
  • Met de Wolfgang-app mag je bij klassieke concerten gewoon je iPhone erbij pakken. Sterker nog, concertzalen moedigen het juist aan! Hoe zit dat?

iCulture Deals

Meer vandaag

screeny-ipadDeze apps en updates waren te leuk om over te slaan:

  • Opener ‒ open links in apps (€2,00, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Met Opener kun je weblinkjes in apps openen.
  • Skype (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Bekijk voorvertoning van een webpagina als je een URL deelt.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Door wat langer op het scherm te drukken krijg je een schermvullende modus.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.