apple-logo-wwdc-moscone

De eerste Apple-banners voor WWDC 2015 hangen al

Het Apple-logo is al te zien op Moscone Center in San Francisco, waar op maandag 8 juni de WWDC 2015 van start gaat. Ook staan er mysterieuze houten kisten.

Apple is begonnen met het aanbrengen van decoraties op Moscone Center, het conferentiecentrum waar aanstaande maandag WWDC 2015 van start gaat. Op dezelfde plek waar een paar dagen geleden nog grote Google-banners hingen, is nu het appeltjeslogo te zien. Binnen zijn mysterieuze houten kisten te zien.

apple-logo-wwdc-moscone

moscone-intern-houten-dozen

moscone-apple-logo

moscone-apple-logo-gebouw

Gisteravond begonnen werklui al met het aanbrengen van het Apple-logo op de gevel van Moscone. Er was toen alleen nog een piepklein blaadje van de appel te zien. Ondertussen zijn ook op andere plekken de voorbereidingen te zien. De eerste HomeKit-accessoires werden gisteren aangekondigd door fabrikanten als Elgato en iHome. Ze moeten ons alvast warm maken voor de officiële start van HomeKit, waar we maandag meer over hopen te horen. Ook voegde Apple nog snel een nieuw kanaal toe aan de Apple TV: gisteravond werd National Geographic als tv-kanaal toegevoegd.

moscone-intern-wwdcDe komende dagen zullen ook in de hallen en gangen van Moscone Center grote banners verschijnen. Sommige zijn meteen zichtbaar, andere zijn afgeschermd met zwarte doeken zodat het logo van bijvoorbeeld iOS 9 en de nieuwe naam van OS X nog even geheim blijft. Maar er zijn genoeg Apple-fans met camera’s op de been, om te zorgen dat er de komende dagen toch nog wat informatie uitlekt.

Op maandag 8 juni 2015 om 19:00 uur Nederlandse tijd is het zover. Natuurlijk vind je op iCulture weer de vertrouwde, snelle verslaggeving via Twitter en artikelen op de website.

moscone-groot-logo-apple

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2015, 7:32
Categorie Apple
Onderwerpen moscone, san francisco, wwdc 2015

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.