Reacties voor: ‘Workflow-app krijgt geen nieuwe functies meer’

Workflow voor iOS krijgt geen nieuwe functies meer, aldus een medewerker van de app. Apple brengt alleen nog bugfixes uit. Misschien betekent het dat Workflow onderdeel wordt van iOS zelf.

Reacties: 3 reacties

  1. App werkt heel traag met de 3d touch functies op de iphone 6s

  2. Zou mij toch niks verbazen als we in iOS 11 hier al een glimp van gaan opvangen. Achter de schermen kan Apple al best een tijdje bezig zijn geweest met soortgelijke functies. Om geen juridisch gedonder te krijgen met Workflow hebben ze de app gewoon overgenomen. Bovendien kan iOS 11 wel een boost gebruiken uit onverwachte hoek.

    Misschien daarom ook al de juridische overeenkomsten die Workflow wilde afsluiten met het oog op een overname. Misschien een manier van Apple om alvast een voet tussen de deur te krijgen bij bepaalde diensten. Onderhandelen met Apple is voor veel diensten toch wat meer bedreigend dan onderhandelen met een klein bedrijfje dat een leuk automatiseringsappje maakt.

  3. Ik vind het helemaal niet bij Apple passen om workflow achtige functies in IOS te bouwen. Veel te open voor hun gesloten systeem. Denk eerder dat ze bang zijn geworden voor die drie slimme jongens die zo’n prachtige app hebben gebouwd waarmee je ‘legaal’ van alles kan hacken op je iDevice. In plaats van een juridische strijd hebben ze hen een goed bod gegeven en werken ze nu ergens binnen apple aan leuke klusjes, maar absoluut niet meer aan workflow functionaliteit. Gaan we niks meer van zien helaas. Erg jammer want ik heb mooie flows gemaakt voor mezelf. Ben benieuwd wanneer ik die niet meer kan gebruiken…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.