Pathé-app op de iPhone.

Pathé-app maakt samen met vrienden een filmpje pakken makkelijker

Ga je vaak samen met vrienden naar de film? Met de Pathé-app is het nu makkelijker om voor vrienden kaartjes te bestellen dankzij de vriendenlijst. Zo kies je tijdens het bestellen ook snel hun Pathé Unlimited-kaarten.

Pathé-app op de iPhone.
Ga je vaak met vrienden naar de bios, dan heeft Pathé een handige nieuwe functie voor je klaarstaan. De Pathé-app (link) bevat nu namelijk een vriendenlijst, zodat je eenvoudig voor al je vrienden bioscoopkaartjes kunt reserveren. Dit werkt zowel met als zonder Pathé Unlimited-kaarten, waardoor het niet meer nodig is om handmatig de Unlimited-kaarten van je vrienden in te tikken.

Met vrienden naar de film met Pathé

Als je voorheen met vrienden naar de film ging in één van de bioscopen van Pathé, was het niet mogelijk om de kaartjes van vrienden te koppelen aan hun Pathé-account. Had je vrienden met een Unlimited-kaart, dan moest je deze bij elke bestelling opnieuw invoeren, inclusief bijbehorende pincode. Omdat het bij Unlimited-kaarten om een lange 16-cijferige code gaat, is het reserveren van een bioscoopbezoek met veel Unlimited-bezitters nogal onhandig. Met de nieuwe vriendenlijst-functie komt hier eindelijk een einde aan.

Pathé-app met vrienden en kaartjes bestellen.

Door in de nieuwe Pathé-app te navigeren naar je eigen pagina, tik je op het nieuwe kopje Vrienden. Tik dan rechtsonder op de grote plusknop en voeg een kaartnummer of mailadres van een Pathé-account in. De desbetreffende vriend of vriendin krijgt vervolgens een melding en moet het verzoek accepteren. Als jullie dan in elkaars vriendenlijst staan, kun je tijdens het bestelproces via de vriendenknop zijn of haar account of Unlimited-pas selecteren, zonder deze telkens opnieuw in te moeten voeren. Iedereen ontvangt bovendien een eigen reserveringsmail, zodat iedereen kan zien dat de plekken gereserveerd zijn.

Het afrekenen van bioscoopkaartjes is ook verder uitgebreid. Tijdens het betalen via iDEAL kun je nu ook kiezen voor bunq. Bovendien zijn de opties voor betalen via Sofot Banking, Giropay en Bancontact toegevoegd, naast de bestaande opties voor PayPal, Mastercard, Visa en de Pathé Giftcard.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2017, 12:52
Categorie Apps
Onderwerpen bioscoop, pathé

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.