Reacties voor: Apple geeft rondleiding door de Woning-app op vernieuwde website [video]

De Woning-app in iOS 10 laat je al je HomeKit-accessoires bedienen en instellen. In een nieuwe video en vernieuwde websitepagina brengt Apple deze Woning-app onder de aandacht.

Reacties: 9 reacties

  1. Mooi hoor zo’n Homekit world; al kost het een paar centen om je huis zover te krijgen. Zelfs de goudvis gaat uit slaapstand 🙂

  2. Toch jammer dat het zo lang duurt voordat er meer hardware beschikbaar komt. Ik wacht op gordijnrail met Homekit voor een redelijke prijs.

    Welk merk rolgordijnen heeft de dame in dit spotje?

  3. Leuk hoor maar de werkelijkheid is weerbarstiger.
    1. Home is erg beperkt. Geofencing in een gezin? Nope! Regels maken die bijvoorbeeld de optie ‘x minuten na/voor zonsondergang’? Nope! Regels met if then else? Nope!
    2. De ascesoires zijn duur!
    3. Als ze er al zijn. Want heel veel is er nog niet eens.

  4. Origineel geplaatst door Cloverfield
    Leuk hoor maar de werkelijkheid is weerbarstiger.
    1. Home is erg beperkt.

    Jup, heb HomeKit al helemaal opgegeven. Wat dacht je van ontbrekende ondersteuning van Klikaanklikuit?
    Heb nu al maanden Domoticz werken. Veel flexibeler van opzet en werkt wel met geofencing etc.

  5. @PeliileP: je weet dat dat niet de schuld is van Apple he!? KaKu wil niet aan HomeKit. Daarnaast is het protocol van KaKu veel gevoeliger en heeft geen bevestigingen.

    Ik heb overigens mij Hue met én HomeKit (Siri) werkend en Domiticz stuurt mijn KaKu schakelaars aan. Dus als ik zeg dat alle lichten uit moeten, luistert Siri en schakelt Domoticz uiteindelijk alles uit! Super handig.

  6. Als mijn lampen (Hue) zouden werken (zonder nieuwe bridge), mijn Thermostaat (TOON) zou werken en mijn alarmsysteem (Smanos) zou werken, zou ik het meteen gebruiken.

    Vooralsnog voor alles een aparte app.

  7. Ik kom al een heel eind met IFTT vooralsnog helemaal geen HomeKit nodig. Heb alleen thermostaat en Hue bridge die nog geen HomeKit ondersteuning hebben. Gebruik mijn thermostaat met Geofencing voor de aansturing van mijn Hue en gebruikt de zon onder zon op functies van IFTT om mijn lampen aan en uit te schakelen + de tijdschakelaars uit de Hue app. Alleen bij het naar bed gaan gebruik ik handmatig de widget van de Hue app.

  8. @Mark: Deze zijn werkend te krijgen via Homebridge. Het is even prutsen met een raspberry pi, maar het werkt prima

  9. @Flieps: Momenteel loopt het nederlandse kickstarter project: Slide. Wellicht kun je er nog een paar aanschaffen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.