iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 1 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 1 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe werden vanochtend wakker met nieuws over twee nieuwe tv-diensten: YouTube TV en Facebook Video. Eerstgenoemde laat goed zien wat Apple’s met een toekomstige tv-dienst zou kunnen doen, terwijl de laatstgenoemde nu al in Nederland te proberen is. Ook in Nederland: het reserveren van tafeltjes in een restaurant via Siri en Apple Kaarten. Je leest ook hoe je makkelijker muzieknummers in Apple Music kunt sorteren en hoe Twitter gaat voorkomen dat je nog langer lastig wordt gevallen door trollen. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Spotify Hi-Fi is de naam die Spotify wil hanteren voor het aanbieden van lossless muziek. Ze twijfelen alleen nog over de prijs.
  • Twitter gaat maatregelen nemen tegen pesten en anonieme accounts. Je hoeft nu geen berichten meer te zien van mensen met een anoniem account of een ‘eitje’.
  • Apple’s reputatie is snel gezakt van plek 10 naar 20. Hoe zit dat?
  • Vandaag gingen YouTube TV en Facebook Video van start en dat roept de vraag op: wanneer komt Apple nou eens een keer met een tv-dienst?
  • Apple heeft een nieuwe reclamespot voor de iPad, waarin ze beweren dat je geen printer meer nodig hebt, omdat je immers een Apple Pencil hebt.
  • De tweede generatie Apple TV is officieel verouderd verklaard en dat houdt in dat je geen onderdelen meer kunt aanvragen en dat Apple het apparaat niet meer repareert.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Film.nl met Skyfall op de iPhone.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Film.nl - Veilig en snel (gratis, iPhone, iOS 8.0+) - De app geeft nu de releasedata van films weer, zodat je meteen weet wanneer iets in de bioscoop draait.
  • Marktplaats - koop en verkoop (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Makkelijker filteren op auto’s.
  • Opdrachten (gratis, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Nieuwe icoontjes, zodat je workflows er stijlvoller uit zien. Ook kun je nu workflows binnen een workflow uitvoeren.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.