Prisma-app - bewerking voor en na

Prisma-app laat je nieuwe filters downloaden in Store, binnenkort ook eigen filters maken

De Prisma-app is uitgebreid met een nieuwe Store waarin je nieuwe gratis filters kunt downloaden. Bovendien kun je binnenkort ook je eigen filters maken en toepassen op je eigen foto's.

Prisma-app - bewerking voor en na
De populaire foto-app Prisma, door ons uitgeroepen als app van het jaar bij de iCulture Awards, heeft een nieuwe functie gekregen. De nieuwe Store laat je nu zelf allerlei extra filters downloaden, verdeeld over verschillende categorieën. Bovendien is Prisma gestart met een test waarmee gebruikers hun eigen filters kunnen maken.

Prisma Store voor filters

De Prisma-app heeft al allerlei prachtige filters waarmee je van je eigen foto’s een waar kunstwerk kunt maken, maar met de nieuwe Store-functie kun je dit zelf nog uitbreiden. De Store bevat meer dan vijftien verschillende filters die je allemaal kunt toepassen op je eigen foto’s. Hoewel de naam Store doet vermoeden dat je de filters tegen betaling kunt gebruiken, is het tegendeel waar. Alle filters in de Store zijn gewoon gratis te downloaden, dus je hoeft er geen geld aan uit te geven.

Prisma filters in Store.

De filters in de Store zijn te verdelen over verschillende categorieën, zoals nieuwe releases en populair in Nederland. Ook alle oude filters vind je terug in deze store, zodat je ze zelf kunt beheren via de knop rechtsboven. Je vindt de Store door een foto te maken of te selecteren uit je bibliotheek en de oranje knop met het winkeltje aan te tikken. Daarna kies je een filter en tik je op Get om deze toe te voegen aan je filteroverzicht.

Binnenkort zelf filters maken in Prisma

Behalve de nieuwe Store-functie, biedt Prisma haar gebruikers binnenkort ook de mogelijkheid om zelf ook eigen filters te maken. Momenteel biedt Prisma haar meest actieve gebruikers al de mogelijkheid om eigen filters aan te maken via een webapp. Door de foto te uploaden, wordt deze geanalyseerd. Momenteel duurt deze analyse nog vrij lang, maar met allerlei regelaars kun je de filters wel naar eigen smaak aanpassen.

Filters maken in Prisma.

De tool is hier beschikbaar, maar werkt dus niet voor alle gebruikers. De mogelijkheid om zelf filters aan te maken, moet later ook naar de iOS-versie van Prisma komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 maart 2017, 10:31
Categorie Apps
Onderwerp prisma

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.