Reacties voor: ‘Witte iPod touch op roadmap van Apple’ (update)

Apple gaat dit jaar een witte iPod touch uitbrengen, zo voorspelt een bron van AppleInsider. De iPod touch is het enige product binnen de iPod-productlijn die nog wat groei laat zien. Qua specs en uiterlijk verandert er niets.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Voor de kids is de Touch een geweldig apparaat. Via Facetime kun je ook nog eens met ze bellen. Alleen zou Apple er nog GPS in moeten bouwen dan kun je via “zoek mijn kid” je kind zo terugvinden. Dan zorg je in deze tijd toch voor een uniek stukje veiligheid.

  2. De iPod touch is inderdaad meer voor de ‘kids’. Zelf heb ik er ook een gehad, maar voor mij persoonlijk had het maar weinig meerwaarde.

    Echter wel één heel groot nadeel: de opslagcapaciteit is ook niet de beste die er is.

  3. Origineel geplaatst door GJW
    Voor de kids is de Touch een geweldig apparaat. Via Facetime kun je ook nog eens met ze bellen. Alleen zou Apple er nog GPS in moeten bouwen dan kun je via “zoek mijn kid” je kind zo terugvinden. Dan zorg je in deze tijd toch voor een uniek stukje veiligheid.

    Dan moet ie wel met internet verbonden zijn anders heeft het nog geen zin, dus kun je je kind alleen vinden als de iPod verbonden is me wifi.

  4. Ik hoop dat er een Witte komt maar ook dat er samen met de iPhone ook een 5e generatie uitkomt met 8MP en 1080P camera. Mijn 4e generatie is vorige maand gestolen en ik ga voor de 5e! Op de foto lijkt de witte trouwens meer reflecterend ijzer 🙂

  5. Aan de schaduwen te zien is de witte een bewerkte zwarte. Ze hebben simpelweg de schermrand negatief gemaakt, waardoor de home-button ook ineens “bol” lijkt…

  6. Laat die witte iPod touch maar komen 😀 Hopelijk daalt de prijs van de 64GB en 32GB en komt er een 3,2 of 5MP camera in. Een betere batterij zou ook welkom zijn. Qua processor heeft hij nietmeer nodig. Misschien met iOS 5 wel.

  7. @Dennis: Hoezo? Een TomTom weet, zonder internetverbinding, toch ook waar je bent? Dat is juist de kracht van GPS. En zo kan er gemakkelijk een programma gemaakt worden, waarbij je op je computer de GPS (locatie) gegevens van de iPod Touch uitgelezen kunnen worden, waardoor je door middel van een bolletje op een kaart kunt zien waar de iPod met het bijbehorende kind zich bevindt.

  8. Origineel geplaatst door Bart
    @Dennis: Hoezo? Een TomTom weet, zonder internetverbinding, toch ook waar je bent? Dat is juist de kracht van GPS. En zo kan er gemakkelijk een programma gemaakt worden, waarbij je op je computer de GPS (locatie) gegevens van de iPod Touch uitgelezen kunnen worden, waardoor je door middel van een bolletje op een kaart kunt zien waar de iPod met het bijbehorende kind zich bevindt.

    De huidige find my iphone maakt ook gebruik van internet.

  9. @Bart: een tom tom/ gps weet zelf zijn locatie wel maar om deze door te sturen naar een ander apparaat heb je wel verbinding nodig

  10. Knappe mock-up hoor jongens.. “invert colors” via photoshop

    NOT!!!!!

  11. @GJW: Misschien wordt dat toegevoegd als er 3G functionaliteit op komt. Anders kun je alleen je kind vinden als hij/zij op Wifi zit :p

  12. Mooi maar ik hoop dat er gewoon een 5e generatie komt

  13. Origineel geplaatst door Murcielaygo
    Aan de schaduwen te zien is de witte een bewerkte zwarte. Ze hebben simpelweg de schermrand negatief gemaakt, waardoor de home-button ook ineens “bol” lijkt…

    inderdaad dat dacht ik dus ook. 9to5mac mag wel eens betere Photoshoppers inhuren

  14. Jammer koop altijd een iPod bij me HTC want app store is echt veel beter dan de Android market

  15. ik hoop dat er snel een witte ipod is want die is mooier

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.