Reacties voor: Winkelketen Target stopt met 3G-versie van 16 GB iPad 2

De Amerikaanse winkelketen Target stopt met de verkoop van de 3G 16 GB iPad 2. Het zou te maken kunnen hebben met afnemende vraag: mensen die het goedkoopste model aanschaffen, hebben geen geld over voor extra functies.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Spijtig want ik kocht een 16G versie niet omdat ik die met meer geheugen niet kon betalen maar gewoon omdat ik niet meer geheugen nodig heb. Maar 3g heb ik net wel nodig. maar volkomen normaal natuurlijk dat je een oplossing probeert te zoeken voor tegenvallende verkoopcijfers van een bepaald type.

  2. Ik heb de 32 GB 3g versie. En ik heb nu 20 gb gebruikt. Ik zou niet weten wat ik zou moeten met 128GB? Ik gebruik mijn iPad nou niet als MP3 Speler..

    Maar ik snap deze beslissing wel.

  3. Jammer, ik zou net vanmiddag naar de Target…..

  4. Mensen die voor zo goedkoop mogelijk gaan, hebben geen extra geld ervoor over om de 3G-versie te kopen en ook nog voor een data-abonnement te betalen.

    Dit zou beter geen geld over kunnen zijn 😉

  5. Oei, ik ben een armoezaaier! Ik heb enkel een 16GB Wifi omdat ik thuis mijn Wifi gebruik en als ik weg ben dan zijn er in de hotels waar ik verblijf altijd gratis Wifi. Ben ik dan een vd weinige die geen 3G moet hebben, maar het mij wel kan permiteren. Aja en gebruik zelf geen data op mijn Iphone 4 . Nog een ramp! Zou ik voor die redenen sociale bijstand kunnen krijgen, want ik kan mij volgens Target dit niet veroorloven. Wieties!!!

  6. Wat een nuttige info.

  7. ik heb juist de 16gb 3g versie voor de gps chip.
    en een AH prepaid voor nodgevallen.

  8. Hmmmm die hebben de troonrede vast niet gehoord. Ik denk dat er binnenkort ook nog een 8 en 4GB versie met 3G uitkomt…. 😉

  9. Allee dan, hier zit ik met mijn zestiener 3G 🙁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.