Vodafone brengt Nederlandse Power To You-app uit

Vodafone heeft een Power to You-app uitgebracht, waarmee je allerlei informatie over abonnementen, diensten, klantenservice en andere Nederlandse Vodafone-diensten kunt opzoeken. Belstatus volgt later pas.

power to youVodafone heeft vandaag de officiële Power to You-app uitgebracht, speciaal bedoeld voor Vodafone-klanten. Met de app kunnen klanten handleidingen voor hun telefoon bekijken, speciale aanbiedingen bekijken, apps opzoeken en demo’s van de laatste toestellen zien. Er is een wegwijzer naar fysieke winkels, een evenementenkalender en meer. Het enige wat ontbreekt is een optie om te kijken hoeveel beltegoed je nog hebt, maar daar wordt aan gewerkt. Later dit jaar komt er een Vodafone Belstatus-app beschikbaar, die rond november wordt verwacht. De Power to You-app die vandaag in de App Store is verschenen bestaat eigenlijk uit twee aparte apps.

Er is een uitvoering voor abonnementen en eentje voor prepaid-klanten. Bij het opstarten kom je terug op een druk openingsscherm met 14 icoontjes over diverse onderwerpen. Inloggen met je klantgegevens is niet nodig, want de app bevat eigenlijk alleen algemene informatie en is meer een digitale reclamefolder dan een app waar je persoonlijke gegevens mee kunt opzoeken. Er zitten ook een paar app-tips in: zo vind je bij het onderdeel ‘Social Netwerk’ een verhaaltje over sociale netwerken en een tip om de apps Facebook, Hyves en Twitter te downloaden. Noodzakelijk om te downloaden? Niet echt, want alle informatie is ook wel op de website van Vodafone zelf te vinden. We kijken dan ook meer uit naar de Belstatus-app.

Downloaden: Power to You – Prepaid (gratis) en Power to You – Abonnement (gratis)
Tipgever: Sven

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2011, 12:33
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.