iCulture winactie: Apple AirPods

De grote finale: win 2x Apple AirPods! #winactie #10jaariCulture

Het is bijna afgelopen: vandaag is de aller-allerlaatste dag van de #10jaariCulture winactie. We sluiten af met vuurwerk: maak kans op de 2x AirPods oordopjes van Apple!

iCulture winactie: Apple AirPods

We zijn aan het einde gekomen van onze #10jaariCulture winactie en het belooft een knallende afsluiting te worden. De uitsmijter van de winactie hebben we namelijk tot het laatst bewaard: we bieden zelf 2x de Apple AirPods aan. Bij Apple geldt nog steeds een levertijd van 6 weken, maar niet bij ons: de twee gelukkige winnaars hebben hun AirPods al snel in huis. De AirPods worden beschikbaar gesteld door onszelf. Want ook al zijn er heel wat gulle partners geweest die hebben meegedaan, we wilden als iCulture ook nog iets moois in de prijzenpot stoppen.

AirPods in doosje

Apple AirPods winnen
Heb je ons AirPods review gelezen, dan weet je dat we erg enthousiast waren over Apple’s nieuwe draadloze oordopjes. Het gebruiksgemak is enorm en je wisselt moeiteloos van je iPhone naar je iPad of Mac. Deze prijs heeft een totale waarde van ruim €350. Genoeg reden dus om bij deze laatste ronde nog even alles uit de kast te trekken en zoveel mogelijk punten te verzamelen om je kansen te vergroten. Succes!

Ben je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Je kunt de actie dan opnieuw uitvoeren in de widget om voor je winpunten in aanmerking te komen. Alle inschrijvingen worden apart gecontroleerd en moeten volledig afgerond zijn. Datzelfde geldt voor de overige acties.

Apple AirPods

Let op dat je eventuele adblockers uitschakelt. De widget werkt anders niet. Werkt de link nog steeds niet? Probeer het dan op de desktop of via onze iCulture-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 februari 2017, 19:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen #10jaariCulture, winactie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.